Glavni razlog što žene lude za Džastinom Trudoom

Džastin Trudo
Džastin Trudo; Foto: - / PA Images / Profimedia

Mlad je, lep i zgodan, ali to su verovatno najmanje bitni razlozi zbog kojih je kanadski premijer Džastin Trudo postao miljenik žena svih generacija, iz celog sveta.

Džastin Trudo je drugačiji od drugih političara – nosi otkačene čarape, staje na čelo Parade ponosa i kostimira se za Noć veštica. Pre nego što je ušao u politiku, bio je predavač, skakao sa bandžija, a čak je 2007. glumio u jednom kanadskom filmu. On je verovatno jedini političar na svetu koji ima tetovažu, a njegove fotke bez majice bez problema se mogu naći na Internetu.

Trudo se ne stidi da se pokaže baš onakav kakav jeste, kao muškarac s kojim bi većina žena mogla da zamisli savršen dejt, jer je šarmantan, duhovit, zanimljiv, pažljiv, osećajan i – izuzetno poštuje žene. Pa, šta je još potrebno da se zaljubiš u takvog čoveka? Možda moć koja dolazi s funkcijom poput njegove, ali prvenstveno činjenica da je koristi da se bori za prave stvari.

Mediji koji su pokušali da otkriju „tajnu“ privlačnosti Džastina Trudoa izdvojili su nekoliko poteza harizmatičnog političara koji su mu doneli naklonost žena celog sveta.

 

Rodna ravnopravnost mu je prioritet

Nakon što je položio zakletvu kao 23. premijer Kanade, Trudo je u svom kabinetu okupio jednak broj muškaraca i žena, pri čemu su svi bili mlađi od 50 godina. Na pitanje koji je razlog, rekao je: „Zato što je 2015“.

Podržava Paradu ponosa

Prvi je premijer koji je učestvovao u Paradi ponosa. I to u roze košulji.

Voli životinje

Njegova slika s malim pandama postala je viralna, a ko voli životinje, ne može da bude loš čovek.

Ponosni je feminista

Trudo se više puta predstavio kao feminista. „Radi se o jednakosti. Radi se o poštovanju. Radi se o tome da učinimo najbolje od sveta koji imamo“, objasnio je jednom prilikom.

Romantičan je i nije ga blam

On je porodičan čovek i jako je zaljubljen u svoju suprugu, kanadsku TV voditeljku Sofi, s kojom ima dvoje dece. „Tako sam srećan što te imam pored sebe“, poručio je Sofi na Instagramu za Dan zaljubljenih, da ceo svet vidi.

Zabavan je i zna da se šali na svoj račun

Jedne godine maskirao se u Klarka Kenta za Noć veštica, što su mnogi iskoristili da prosipaju fore na njegov račun. Ta fotka je i dalje na njegovom profilu.

***
Bonus video: Najinteligentniji ljudi sveta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram