(FOTO) Gest jednog muža koji pokazuje šta je sve ljubav

Deka, penzioner, deda, stariji čovek, klupa
Foto: Shutterstock

Kada je primetio da njegova supruga više ne može sama sebi da napravi frizuru, muškarac iz Kanade je odlučio da potraži pomoć u jednom frizerskom salonu i nauči kako se uvija kosa.

Frizerka je podelila lep susret koji je imala s muškarcem koji je želeo da nauči kako da ukovrdža kosu, kako bi svojoj supruzi mogao da napravi frizuru, prenose 24 sata.

Pročitajte još:

Objasnio je kako ona to više ne može, a obožavala je to da radi.

Kada je primetio da se muči i često opeče, odlučio je nešto da preduzme i potražio je savet od stručnjaka. Svratio je u frizerski salon ‘Hair Design By Britney’ u Kanadi i pitao frizerku da ga nauči kako da napravi lokne.

„Ovaj ljupki gospodin došao je danas kod nas da nauči kako da uvije kosu svoje supruge. Njegova supruga više to ne može sama da radi, pa je on odlučio to da radi za nju. Bilo nam je zadovoljstvo da ga podučavamo. Naučili smo ga kako da napravi kovrdže na kratkoj kosi, kako da zaštiti kožu od opekotina, a čak smo ga učili i kako da joj stavi maskaru“, napisali su iz frizerskog salona na Fejsbuku.

This lovely gentleman came in today to learn how to curl his wife’s hair. His wife is unable to curl her own hair and…

Posted by Hair Design By Britney on Thursday, April 22, 2021

Objava je skupila preko 138.000 lajkova i više od 24.000 komentara, piše Mirror.

„Kakav divan čovek! Imala sam takvog muža, redovno mi je uvijao zadnji deo kose, jer sam operisala ruku i nisam to mogla da uradim dobro“, bio je jedan komentar.

„Ljubav ovog muškarca je pravi dokaz istinske ljubavi“, dodala je druga žena.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram