Ex misica: Šta sam naučila posle dejtova sa 100 muškaraca

dejt
Foto: Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivša misica Velike Britanije Ejpril Banburi izjavila je da je odustala od traženja ljubavi nakon što je izašla na dejt sa 100 muškaraca.

Ova 32-godišnja kraljica lepote kaže da niko nikada ne razgovara s njom i da su svi muškarci koji su joj se svideli nestali do četvrtog sastanka

Da stvar bude još gora, Ejpril je dizajnerka venčanica – okružena mladama koje stalno pitaju zašto se nije udala.

„U mom poslu okružena sam budućim nevestama i oni me pitaju da li sam udata, a kada im kažem da nisam, uvek mi kažu  zašto ne? Kao da je to izvesno. Do sada sam bila na više od 100 dejtova i službeno sam završila s tim“, kazala je za Daily Mail, a prenosi klix.ba.

Istakla je da joj muškarci ne prilaze u barovima i da je pokušala da ih upozna putem interneta. Takođe, podelila je svoja loša iskustva, a kako kaže, prednjači ono kada je momak pokušao da je odvuče u krevet.

„Izašao je sa mnom i rekao da mu ‘treba malo’. Znala sam kakve su mu namere i ne bih ga pustila ni na kratko. Mislio je da će moći tek tako.“

Bilo je i onih koji su želeli samo da se pohvale što izlaze s manekenkom, kao i onih koji nisu hteli da učestvuju u plaćanju večere, žali se Ejpril.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram