Eksperti za govor tela dešifrovali problem s Harijem i Megan

megan markl princ hari
Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Znakovi koje mu je Megan upućivala nikome nisu promakli...

Megan Markl i princ Hari glavna su tema svetskih medija nakon što su se pojavili u Holandiji na Igrama Invictus dok snimaju svoj prvi dokumentarni serijal.

Naime, princ Hari i Megan Markl bili su glavne zvezde ovogodišnjih Igara Invictus u Holandiji, a kamere i objektivi pratili su ih na svakom koraku jer bilo je to njihovo prvo pojavljivanje otkako su se 2020. godine povukli s kraljevskih dužnosti.

Snimljeni su tako i na samoj ceremoniji otvaranja, na kojoj je najviše pažnje privuklo Harijevo zamišljeno i neraspoloženo lice, dok je Megan blistala i nasmejana krajičkom oka posmatrala svog supruga i čak mu sugerisala kako bi trebalo da se ponaša, piše Dnevnik.hr.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njihovo ponašanje analizirala je i stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms, koja je, prema pisanju Daily Maila, zaključila da je Megan delovala besprekorno, dok se Hari bori sa svojim emocijama i emocionalnim usponima i padovima dok snimaju dokumentarni serijal „Heart Of Invictus“.

Džudi je tako otkrila kako je par namerno uneo dozu drame za kamere, koje su snimale svaki njihov pokret, te da je bivša glumica savršena kada je u pitanju govor tela.

„Kao što svaka rijaliti zvezda zna, nemoguće je da vas kamera prati, a da niste svesni vaše reakcije govora tela i da možda svesno ili podsvesno pojačate dramu dok sami analizirate kako će svaka scena izgledati u konačnoj produkciji. Emocije moraju biti vidljive i jasno prevedive dok snimate. Megan ovde ipak izgleda savršeno što se govora tela tiče, pokazuje prikladno uzbuđenje, oduševljenje i entuzijazam“, objasnila je stručnjakinja.

Dodala je i da, dok se vidi kako Megan gestikulira kako bi pokazala svoj ponos i entuzijazam na događaju, u jednom trenutku čak i gleda u Harija i maše mu rukama kao da pokušava da ga navede da učini isto. Ali njegove su reakcije prilično složenije i sugeriše da su mu emocije pomešane, verovatno zbog susreta s članovima porodice u Londonu.

„Stigao je s puno samopouzdanja, ali čini se da su emocije uticale na njega. Izgledao je uznemireno i kao da jedva suzdržava suze“, zaključila je Džudi.

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram