Devojke iz Srbije otkrivaju zašto su singl: „Misle da sam laka jer sam lepa“

Foto: Nova.rs

Baci na sto ključeve BMW, koji mu je u najboljem slučaju kupio tata.

Kafići, klubovi, gomila društvenih mreža, video četova, čak i aplikacija za upoznavanje, a neke devojke su i dalje same.

U razgovoru za portal Zadovoljna, singl Beograđanke su sa nama podelila svoja iskustva o tome zašto su i dalje slobodne.

„Sama sam zato što me ne privlače današnji momci. Većina njih su bahati. Kada vidim dečka koji čim sedne u kafić, baci na sto ključeve BMW, koji mu je u najboljem slučaju kupio tata i najnoviji ajfon, to mi je tako ‘ne’. Jedan dečko je na prvom dejtu potencirao konstantno koliko dobro zarađuje. Nisam mogla doći do reči od njega. Sećam se tačno, kada mi je rekao po izlasku iz kafića ‘možemo do mog stana u Knezu’. Tako je naglasio ‘Knez’. Ne, ne možemo do tvog stan u Knezu. Ne želim. Znam da se današnje devojke lože na skupa kola i dobre stanove, ali ja prosto nisam takva. I zato mi i jeste problem da nađem dečka“, rekla nam je Sanja, 32.

„Meni se momci javljaju, ali kada se jave, svi su u fazonu ‘super si ti, ali ja nisam za vezu, znaš, kombinacija bi mnogo bolja opcija bila’. Ne, to je baš ono od čega devojke beže. Pa, koja devojka želi kombinaciju, još ovako kada joj se servira na prvu? Baš je odbojno, zato sam sama mesecima“, rekla nam je Milica, 23.

„Ne mogu da podnesem kada dečko počne da mi priča kakva je bila njegova bivša, zašto su raskinuli… Helou, pa to je bivša, zašto pričaš i dalje o njoj? Ne kapiram, je l’ to znači da je još uvek voli, da je nije zaboravio? I, zašto je onda sa mnom uopšte? A i svi koji su mi prilazili u poslednje vreme nisu mi se činili kao momci koji bi hteli ozbilju vezu. Eto, zato sam sama“, rekla nam je Tanja, 31.

„Momci koji mi pišu su puni predrasuda i misle da ukoliko je devojka lepa, ima dosta pratilaca na Instagramu, sigurno je laka ili ima nekog tipa iza nje koji je finansira. Mnogo muškaraca koje sam upoznala u poslednje vreme mi je reklo da sam nepristupačna ili probirljiva, i da zbog toga gube motivaciju za javljanjem. Mislim da mi stvarno niko ne prilazi jer pretpostavljaju da već imam dečka, jer su moje fotke na društvenim mrežama mahom sa nekim momcima, ali oni su mi samo drugari. A ja samo čekam nekog da mi priđe, jer ja sigurno prva neću”, rekla nam je Anastasija, 25.

„Ljudi mi često kažu da sam puna samopouzdanja i atraktivna i da zbog toga nemam dečka. Ne, nisam solo zato što imam previsoko mišljenje o sebi ili mislim da sam superiornija od drugih, već zbog toga što ne mogu da pronađem partnera dostojnog svoje ljubavi i poštovanja. Istina je da mi moje intelektualne sposobnosti i visoko samopoštovanje ne dozvoljavaju da budem sa nekim samo da bih imala dečka. Ne razumem devojke koje su u fazonu ‘samo da ne budem sama’, pa onda završe sa prvim na koga nalete. Još gore su mi devojke koje su u toksičnim vezama. Nesrećne su, ali ostaju u njima samo da se ne bi pričalo da su same. Pa ja takvo razmišljanje ne mogu da razumem“, rekla nam je Jovana, 27.

I eto, posle ovih ispovesti slobodnih devojaka, momcima će možda biti lakše sledeći put kada budu hteli da priđu, jer sad, koliko toliko znaju šta one žele.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram