Deset znakova koji pokazuju da ste sada njegov centar sveta

Ljubav i seks 27. jun 202122:34 > 22:58
Zaljubljeni par Foto:Shutterstock

Ponekad nam jednostavno treba potvrda da smo voljeni, ali kako znati da ste svom partneru stvarno centar sveta? Pročitajte u nastavku.

  1. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke

Vaše mišljenje mu je uvek važno, nezavisno od situacije. Na primer, muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao, a da o tome prethodno nije razgovarao sa vama. Želi da učestvujete u velikim odlukama koje se tiču njegovog njegovog ličnog i vašeg zajedničkog života, piše Zadovoljna.hr.

2. Govori vam stvari koje nikom drugim nije rekao

Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome. Ako s vama odluči da deli i svoje najskrivenije tajne i otkriva stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju, onda ima beskrajno poverenje u vas.

3. Želi s vama da provodi puno vremena

Čak i kad su vam rasporedi prenatrpani, on uvek nađe vremena za vas. On ne čeka vaš poziv – sam inicira izlaske i druženja.

4. Voli sa vama da razgovara o zajedničkoj budućnosti

Mnogi muškarci straguju od razgovora o zajedničkoj budućnosti čak i kada su iskreno zaljubljeni. Ako vaš partner s tim nema problem, dobili ste džekpot. Muškarac ne mora biti 100 odsto spreman za velike korake u odnosu, ali činjenica da o njima otvoreno razgovara dokaz je odgovornog i zrelog razmišljanja.

5. Ponosan je na vas

Nikada ne ostaje ravnodušan na vaše uspehe i raduje im se. Kad god ima priliku za to, ponosno se pred drugima pohvali vama.

Zaljubljeni par Foto:Shutterstock

6. Brine o vama i želi da budete srećni

Ne tretira vas kao kraljicu zato što misli da mora – on to iskreno želi. Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat i stopala nakon posla, pripremi večeru kada ste umorni… Briga o vama je jedan od njegovih prioriteta.

7. Podupire vaše ciljeve

Ne oseća se ugroženo zbog činjenice da želite biti uspešna i ostvarena žena. Podržava vas u svemu što želite uraditi. Uvek je uz vas kad vam zatreba savet i pomoć jer želi da vidi kako ostvarujete svoje snove i biti uz vas kad se to dogodi.

8. Ne flertuje s drugim ženama

Svi smo mi ljudi od krvi i mesa. Baš kao što ćemo mi žene prokomentarisati naočitog muškarca, tako će i oni zapaziti zgodnu ženu. U tome nema ništa loše, a do problema dolazi samo kad se prelazi granica dopustivog u vezi. Oćiglean flert s drugim ženama definitivno ulazi u kategoriju prestupa i mnogo muškaraca ne odriče se flertovanja čak ni kada su u vezi. Muškarcu kojem flert ni ne pada na pamet definitivno ste centar sveta.

9. Ne skriva vas od porodici i prijatelja

Ništa ne unosi više sumnje u ženu od muškarca koji je ne želi predstaviti svojim prijateljima i porodici. Naravno, za sve postoji vreme i mesto pa niko ne očekuje porodični ručak nakon prvog sastanka. Kada ste se dovoljno zbližili, sasvim je prirodno imati potrebu upoznati svoju posebnu osobu s najmilijima. Muškarac koji vas bez zadrške uvodi u svoj krug prijatelja i predstavlja porodici definitivno vas želi u svom životu.

10. Ne povlači se na prvi znak problema

Rasprave i svađe sastavni su deo svakog ljubavnog odnosa. Ne postoji veza bez problema, a hoće li to na njoj ostaviti neizbrisiv trag zavisi isključivo od komunikacije između partnera. Izbegavanje otvorenog razgovora loš je znak. S druge strane, sposobnost hvatanja u koštac s problemima i želja da se ti isti problemi reše kako biste imali što funkcionalniji odnos, znak je kvalitetnog muškarca koji vas iskreno voli i stalo mu je do toga da stvari između vas budu „pod kontrolom“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram