Da li su žene koje ne stenju bolje u krevetu

Seks
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

"Osećam zadovoljstvo i bez buke".

“Ćutanje u krevetu je ključ odličnog seksa”, kaže Hejli Prins (34), koja živi sa suprugom Benom (35) u Južnom Jorksu.

Ona dodaje kako bi njen muž mislio da radi nešto loše ako bi ona vrištala i stenjala tokom seska.

„Ispuštanje raznih zvukova tokom seksa deluje kao lažno i mislim da žene to rade samo da udovolje svom partneru, ali ne mislim  da im to zaista prija. Zadovoljstvo treba da bude prirodno, a ne prisilno, a da bi ga doživeli na pravi način, nije neophodno da budete glasni”, kaže Hejli koja sa Benom ima troje dece, ali i četvoro iz prethodne veze.

Ona napominje da treba da budete u skladu sa svojim telom, a ne svojim glasnim žicama.

“Osećaj koji imam kada doživim orgazam upoređujem sa jedenjem lepog komada torte. Osećam se zadovoljno, ali bez buke. Isto je i sa Benom, što je dovoljno da pokažemo jedno drugom da uživamo”, priča majka sedmoro dece.

“Pre nego što sam upoznala Bena, koristila sam aplikacije za sastanke i jedan čovek koji mi je poslao poruku u kojoj me je pitao da li bih vrisnula njegovo ime tokom seksa, što me je odmah odvratilo. Još jedan muškarac sa kojim sam izlazila zapravo je zarežao kada je doživeo orgazam što mi je bilo smešno”, priseća se Hejli.

Ona napominje da čak i da želi da bude bučnija – a definitivno ne želi – seks kada je u kući sa sedmoro dece to onemogućava.

“Bio bih veoma sumnjičav kada bi Hejli odjednom počela da stenje tokom seksa”, kaže Ben.

Međutim, Kristi Braun (28), koja živi u Brajtonu sa dugogodišnjim partnerom Vilom Mardokom (31), tvrdi da buka pojačava njihov orgazam.

“Upoznala sam Vila u septembru 2019. i uvek smo uživali da budemo glasni kada vodimo ljubav jer je za nas to prirodno. Budući da sam glasna kada sam na vrhuncu, osećam više zadovoljstva i takođe pokazujem Vilu da zaista uživam. Vilu se sviđa što sam i ja bučna”, kaže Kristi i dodaje:

“Ako svesno ćutite jer se plašite da uznemiravate komšije, to utiče na vaš orgazam i ne dozvoljava puno uživanje”.

Vil se nadovezao, rekavši kako je za njega buka tokom orgazma normalna i sasvim prirodna stvar, prenosi „The Sun“.

***

BONUS VIDEO: Anketa menstruacija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram