Lepotice koje su razorile brakove fudbalera

ljubavnice fudbaleri
Foto: Instagram/jovanagajic, Instagram/cribuccino, Instagram/nadialuxurycars

Njih su krivili za raspad brakova.

Uz fudbalere, i kod nas i u svetu, po nepisanom pravilu idu lepe žene. Problem ume da bude kad te lepotice ne budu njihove supruge, pa na kraju sve ume da se završi i razvodom.

Mateja Kežman

Posle 12 godina braka i troje dece, Emilija, tadašnja supruga poznatog fudbalera Mateje Kežmana, podnela je zahtev za razvod. Da sve bude gore, ona je u izjavi medijima kazala da je muž vara godinama i da je u jednom trenutku kap prelila čašu.

Tada se pričalo da je razlog za rastanak supružnika Matejina ljubavnica Marija Perković.

Brakorazvodna parnica je trajala više od dve godine, a Mateja je u međuvremenu počeo da živi sa Marijom u vanbračnoj zajednici. Dobili su sina Filimona. Idila je ipak potrajala samo par godina i 2014. oni su se razišli.

Mateja je potom našao novu ljubav i sada je u braku sa Tarom Šumonjom.

Zoran Tošić

Za atraktivnu manekenku Jovanu Gajić čulo se kada je počela vezu sa bivšim reprezentativcem Srbije Zoranom Bambijem Tošićem. I odmah je počelo da se priča da je baš ona kriva za njegov razvod od supruge Dijane.

Te 2013. samo par nedelja nakon razvoda Bambi je viđen sa Jovanom. Javnost je bila ubeđena da je veza trajala i dok je bio oženjen, a da su javno počeli da se pojavljuju čim se on razveo.

Nakon milionskog razvoda Tošić je počeo da živi da Jovanom u vanbračnoj vezi. Postali su roditelji i sve je delovalo idiličlno.

Onda su počele da se nižu vesti o prevarama. Prošle godine se šuškalo i da se rastaju jer otvorena veza koju su imali navodno nije opstala.

Aleksandar Kolarov

Ljubavni život Aleksandra Kolarova može da podseti na neki film. Tokom braka sa suprugom Vesnom, s kojom ima dvoje dece, Aleksandar je skoro sve vreme bio s ljubavnicom Kristinom Mijalčević, dizajnerkom. Ona mu je 2015. i rodila dete, ali Aleksandar nije ostavio ženu zbog nje.

I onda nakon svih mogućih problema i javnih osuda, on je otišao u Rim.

Tamo je navodno počeo vezu sa vatrenom Italijankom Kristinom Bučino, a supruga Vesna je podnela zahtev za razvod.

Iako se pričalo da je baš Bučino razlog, Kolarov je to negirao.

O svemu se oglasila i Kristina.

„Inače ne reagujem na provokacije, ali sada sam morala. Od jutros mi pišu da će se neki čovek razvesti zbog mene, a ja ne poznajem tu osobu. Ne znam ko plasira ove laži.“

Frančesko Toti

Nedavno nam je stigla vest da je Frančesko Toti rasturio svoj brak od 17 godina – zbog seksi cvećarke. Legendarni italijanski fudbaler i njegova supruga, TV voditeljka Ilari Blazi, rastali su se zbog glasina da on ima aferu.

Toti i Blazi su bili u ljubavi od 2002. godine i imaju troje dece.

Italijanski mediji su pisali da je fudbaler prevario voditeljku sa Noemi Boči, 34-godišnjom cvećarkom koja je velika obožavateljka kluba Roma.

Totijeva navodna ljubavnica takođe se rastala od svog partnera Marija Kaučija, vlasnika rimskog kluba Tivoli, sa kojim ima dvoje dece.

Iker Kasiljas

Bugarka rasturila najlepšu fudbalsku ljubavnu priču – u te vesti malo ko je nedavno mogao da poveruje.

Kasiljas je osim po talentu za fudbal bio poznat i po jednoj od najlepših ljubavnih priča u svetu sporta.

Sećamo se svi kako su se on i lepa Sara Karbonero poljubili pred kamerama 2010. godina na Svetskom prvenstvu i tako počeli svoju bajku. Sada 11 godina kasnije sve je prošlost zbog lepotice iz Bugarske.

Nakon Sarinog lečenja od tumora jajnika i Kasiljasovog srčanog udara, oni više nisu zajedno, navodno zbog Bugarke Nađe Aleksandrove. Priča se da je s njom bio i dok je bio u braku.

„Bože! Kako znate za ovo? To je nešto za šta dvoje ili troje ljudi zna“, rekla je devojka iz Bugarske u jednoj emisiji koja je obišla svet.

Istakla je ipak da ona nije kriva što se Kasiljasov brak raspao i da je sve manipulacija medija…

Žerar Pike

Poznati fudbaler Žerar Pike i pevačica Šakira okončali su ljubav dugu 12 godina. Razlog je, čini se, Suzi Kortez s kojom je Pike varao Šakiru.

Svetski mediji su preneli da je Šakira uhvatila muža u prevari sa Suzi.

Suzi, koja živi u Sao Paulu, ima 32 godine i na Instagramu ima brojne pratioce. Takođe, ima i stranicu na sajtu OnlyFans. Bavi se modelingom, bila je naslovnici magazina Playboy nekoliko puta. Ona je i poznata TV voditeljka u Brazilu.
Godine 2015. godine je proglašena za Miss Bumbum, takmičenja za najbolju zadnjicu.

Godinu dana nakon toga izabrana je za ambasadorku Olimpijskih igara u Riju, piše dnaindia.

Suzi je imenovana i za zvaničnu ambasadorku FIFA Svetskog prvenstva 2018. godine.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram