„Da li bi mi prodala tvoje nošene gaćice?“

Foto:Screenshot

Sajtovi za kupoprodaju nove i polovne odeće postaju sve popularniji. Na njima ćete naći markirane stvari po mnogo nižoj ceni nego u radnjama, vintage krpicu koju ste godinama tražili, možete prodati odeću i obuću koja vam iz nekog razloga ne odgovara, ili se razmeniti s nekim ko je tu iz istog razloga kao vi. Međutim, na njima ćete naći i neke likove koji su tu s nekim drugim motivima, likove koji će vam slati "nevaljale" poruke ili vas cimati da im prodate nošene gaćice, čarape, cipele...

Na sajtovima kakvi su Kupujem prodajem, Moje krpice, Lalafo, Limundo i drugim, prodaje se sve i svašta. Od starinskog nameštaja neprocenjive vrednosti preko markirane odeće do svetlećih trepavica i sličnih ludorija. Nekima će zvučati gadno, ali da, prodaje se i donji veš, seks rekviziti, razne neke intimne stvarčice. A takvi oglasi mamac su za fetišiste i likove čije potrebe nadmašuju onlajn kupovinu određenog proizvoda.

Na primer, prijateljicu je nedavno kontaktirao „potencijalni kupac“, kojeg je jako zanimalo: „Da li su halteri isprobani?“

Kupujemprodajem dopisivanje; Foto: Privatna arhiva

Taj razgovor je lako mogao da skrene u pogrešnom pravcu, da nije njen dečko preuzeo komunikaciju, nakon čega se kupac očekivano povukao.

„Iskreno, malo mi je bilo frka što mi piše direktno na mob, to je nezgodno s tim sajtovima gde traže da ostaviš broj telefona ili neki lični profil, svaka budala može da te kontaktira. Slično mi se desilo još jednom, kad sam prodavala martinke, neki tip je krenuo da mi šalje poruke, a kad sam ga pitala šta hoće, bio je u fazonu da mu se sviđaju devojke koje nose martinke, pa ako hoću da se vidimo“, priča A.

Ipak, ispostavlja se ima i onih direktnijih, koji odmah prelaze na stvar.

Naime, na forumu jednog od sajtova za kupoprodaju odeće, članica je opisala komunikaciju s momkom kojem su fetiš – nošene gaćice nepoznatih devojaka.

Pročitajte još:

Prvo ju je, kaže, pitao da li je ona na fotografijama na kojima prikazuje odeću koju prodaje, a onda izneo svoj „malo indiskretan“ predlog: „Ja već duže vreme povremeno ovde na sajtu sarađujem sa pojedinim članicama. Ono što ja kupujem su zapravo gaćice koje bi ti malo nosila (dan ili dva – što duže možeš – to bolje) tako da mirišu na tebe i takve mi ih pošalješ, a ja ih platim 1000 din + poštarinu… I naravno garantujem s moje strane skroz pošten i fer odnos. I što se podrazumeva – potpunu diskreciju (za to bismo znali samo ti i ja i apsolutno niko drugi)“. A ispostavilo se da osim njega koji je ‘gaćoljub’ ima i onih koji kupuju čarape i cipele koje se „osećaju na nošeno“.

U nastavku je objasnio da je to njegova „mala tajna avantura ili fetiš“, da nije „neki bubuljičavi klinac“ ili „perverzni matorac“ i da ima dugogodišnju devojku koju ne želi da vara.

Krenule su da se javljaju druge članice, pa se ispostavilo da je u pitanju svima poznat član, „ovo mu je ko zna koji profil po redu, jer kada ga blokiraju on samo otvori novi“, i koji „često šalje takve poruke, ali kada mu kažeš da iskulira on iskulira“. Takođe, ispostavilo se da ima još dosta fetišista na tom sajtu, „gaćoljuba“, ali i onih koji više vole čarape i cipele koji „mirišu na nošeno“.

Foto:Screenshot

 

A, kad postoji potražnja, formira se i ponuda. Dok se neke žene sablažnjavaju i ukazuju na seksualno uznemiravanje, druge su rešile da iskoriste situaciju.

Foto:Screenshot

Tako više nisu retkost oglasi u kojima devojke prodaju nošen i neopran donji veš i najlon čarape. Čak ima i muškaraca koji su u „izlog“ stavili svoje neoprane bokserice ili su, bez pardona, preko oglasa pozvali devojke da im prodaju nošene gaćice.

Administratori uglavnom blokiraju takve oglase, ali oni nastavljaju da niču, a sudeći po broju pregleda interesovanje nije zanemarljivo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram