Šta tinejdžeri mogu da nauče o seksu iz filma „365 dana“

365 days Foto: IMDb © Next Film

Šta vam gledaju deca? Kad god se postavi ovo pitanje, prvo na šta se nakače roditelji koji "drže konce u rukama" je priča o pogubnosti rijalitija. Ovih dana tinejdžeri masovno gledaju film s Netflixa koji je proglašen za prvi soft pornić tog striming servisa.

Koliko god mamama i tatama u ovom emancipovanom i oslobođenom svetu bilo neprijatno da sa decom otvoreno pričaju o seksu, činjenica je da postoji gomila klinaca koja je apsolvirala kinki podžanrove s PornHuba mnogo pre nego što se pojavio film „365 dana“.

Ukoliko se napregnete i setite se kad vam je dete prvi put selo za kompjuter, kada je dobilo prvi mobilni i zasurfovalo u potrazi za crtaćima, shvatićete da danas ima ozbiljan staž. Verovatnoća da mu tokom višegodišnjeg iskustva nije iskočila reklama sa „nevaljalim“ sadržajima ili da od drugara nije čulo za neki porno sajt je podjednaka onoj da ne zna ko je Baka Prase.

„Ne moje dete“

Foto: IMDb © Next Film

Čak i ako ste na vreme sproveli edukaciju, deca gledaju porniće, razlika je samo što neka počnu pre, neka kasnije. Baš zato im novi Netflixov film „365 dana“ nije toliko skandalozan kao vama, već ih samo loži iako je beskrajno glup.

Pročitajte još:

Poljska verzija „50 nijansi siva“ je danima najgledanija uprkos užasnim kritikama, a na TikToku je izazvao potpunu histeriju. Nadam se da znate ko najviše koristi TikTok jer ako ne znate, onda zaboravite na važnost seksualne edukacije i nastavite da pričate kako vaše dete samo čita knjige.

„365 dana“ je priča o bogatom mafijaškom bosu koji postane opsednut jednom ženom koju zatim kidnapuje. Kaže joj da mora da ostane s njim 365 dana. Ako se ne zaljubi u njega za to vreme, može da se vrati kući u Varšavu. Ako se zaljubi – ostaje. Na stranu sad sve priče o tome koliko je pogrešna cela ideja filma, dijalozi su toliko glupi da vas je sramota što gledate, a glumci su gori od onih u bilo kojoj latino sapunici.

Pitanje je šta iz eksplicitnih scena seksa mladi i „zeleni“ mogu da nauče. Isto kao i iz pornića – ništa. I tu dolazimo do najvećeg problema – nije strašno šta gledaju nego u šta poveruju.

Evo i nekoliko TikTok videa koji idu u prilog tome, a na toj mreži je haštag #365days imao više od 461 miliona pregleda.

Dakle, šta su tinejdžeri „naučili“ iz novog hit filma?

Kad te neko ponižava, on ispunjava tvoje seksualne fantazije.

Tokom seksa najviše pali kad te neko davi.

U krevetu muškarac uvek dominira.

Ako si zgodan i lep, sve ti je dozvoljeno u životu i seksu.

U redu je naterati ženu na oralni seks jer ona u njemu uvek uživa.

Grub seks je jedina opcija.

Dok ona ne bude saglasna, u redu je da je zlostavljaš.

Tokom seksa moraš da izvijaš telo kao sirena.

U svakoj sekundi seksa moraš da razmišljaš kako izgledaš.

Ne skidaj veštačke trepavice u krevetu.

Muškarac može 100 puta za redom.

Žena može kad muškarac hoće jer ona je uvek za.

Nastavite sami niz kad i sami odgledate…

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram