„Čudno pravilo u vezi zbog kog se moj dečko i ja nikad ne svađamo“

Foto:Screenshot/Instagram/pocket.life

Kaže da se vole i da njihova veza nije drugačija od drugih.

Za mnoge ljude, prirodan korak nakon što su neko vreme u vezi je da razmišljaju o zajedničkom useljavanju – bilo da se jedna osoba seli da živi sa drugom , ili da se zajedno presele u nov prostor.

Jedna žena na TikTok-u je otkrila da ona i njen partner i dalje žive odvojeno nakon više od 10 godina veze jer su zapravo otkrili da je to zdravo za njihov odnos.

Uprkos tome što ne žive zajedno, ne vide svoju vezu kao nešto drugačiju od prosečnog bračnog para, a njihovi odvojeni prostori su im omogućili da se njihove različitosti ne vide toliko i da ne bude stvari zbog kojih će raskinuti.

@pocketlife ♬ original sound - pocket.life

U videu, u kom objašnjava svoju životnu situaciju, rekla je: “U vezi sam sa svojim partnerom više od jedne decenije, ali smo odlučili da živimo odvojeno, a i evo zašto. Volim svog partnera i zapravo ne vidim da se naša veza razlikuje od ljudi koji su u braku ili žive zajedno. Jednostavno biramo da živimo odvojeno. Imamo svoje razlike i umesto da raskinemo zbog tih razlika, našli smo način da ih zaobiđemo.”

Žena pod imenom @pocketlife nastavila je da objašnjava razloge zbog kojih ona i njen partner vole da žive odvojeno – uključujuči njihovu sposobnost da ukrašavaju sopstveni prostor kao i da imaju slobodu da biraju kada će spavati.

“Moj partner radi običan posao od devet do pet, a ja sam samozaposlena. Ponekad ostanem budna do kasno, a drugim danima volim da spavam, dok moj partner mora da ide u krevet u određeno vreme. Takođe se budi ranije nego ja, ali najbolji deo odvojenog života je što imam ceo ovaj krevet za sebe.“

U ranijem video snimku, žena je otkrila da ona i njen partner žive na samo deset minuta jedno od drugog i da se i dalje viđaju skoro svaki dan i spavaju vikendima jedno kod drugog.

„Takođe volim da provodim vreme sama kao i moj partner, tako da to što živimo odvojeno, znači da zapravo možemo da biramo kada bismo želeli da budemo sami. Još jedan razlog zašto zapravo volim da živim odvojeno od svog partnera je taj što mogu da sredim unutrašnjost svog doma kako god mi se sviđa. Dakle, ako živimo odvojeno, to znači da možemo izbeći sukob oko raznih kućnih stvari“, izjavila je ona.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram