Detalj zbog kog brak Metjua Mekonaheja radi bez greške

Metju Mekonahej sa suprugom Kamilom
Metju Mekonahej sa suprugom Kamilom; Foto: Profimedia.rs

Kažu da iza svakog zgodnog muškarca stoji još zgodnija žena. Ako pogledate Metjua Mekonaheja i njegovu suprugu Kamilu Alveš, videćete da u tome ima malo istine. Ipak, ono što njihov brak izdvaja od drugih u Holivudu nije lepota već način na koji ga održavaju jakim i dinamičnim.

Metju Mekonahej je nedavno uoči premijere novog filma Gaja Ričija „The Gentlemen“ u kom glumi, na svom Fejsbuku objavio video pod imenom „Moj tip džentlmena“ u kom demonstrira šarm kojim je svojevremeno osvojio svoju suprugu Kamilu Alveš.

Metju u videu kaže da džentlmen nikada ne ulazi u nečiju teritoriju, niti narušava nečiji lični prostor ako nije pozvan i priča priču o jednom džentlmenu koji zna mnogo priča i gomilu ljudi. Kada se taj čovek nađe u društvu ljudi koji pričaju o nekome ko nije tu, ako ga zamole da ispriča neku priču o toj osobi, on uvek kaže: „To nije priča koju ja treba da ispričam.“

Metju Mekonahej sa porodicom
Metju Mekonahej sa porodicom; Foto: Profimedia

Taj osećaj o narušavanju ličnog prostora i maniri su stvari kojima je osvojio i Kamilu. Pre nego što je nju upoznao, važio je za jednog od najvećih zavodnika u Holivudu. Upoznali su se 2006. godine u jednom klubu. On je imao 37, ona 24 godine. Kada ga je videla nije znala ko je jer je nosio bradu i nosio je veliki šešir. Kada je ugledao, momentalno je počeo da se trudi da joj privuče pažnju, a onda je pozvao nju i njenu ekipu da mu se pridruže. Iako je prenoćila u gostinskoj sobi u njegovoj kući, nije je lako ubedio da se opet vide, a na kraju je osvojio kuvajući samo za nju. Verili su se tek nakon pet godina veze. Danas imaju troje dece.

Pročitajte još:

Kamila je otkrila i trik koji primenjuju kada od obaveza osećaju da će da polude i kada im je potrebno vreme samo za sebe.

– Mi smo često kod kuće, zajedno kuvamo ili uzmemo hotelsku sobu koja je na 10 minuta od naše kuće. Samo činjenica da ne moraš da se budiš pored dece koja viču da im nešto treba već znači mnogo za mamin mozak – rekla je Metjuova supruga Kamila.