Bio prijatelj njenih roditelja, pa je zaveo: 33 godine mlađa ljubav Ričarda Gira

Foto: Jack Abuin / ZUMA Press / Splash / Profimedia

Pomalo neobična ljubavna priča.

Ričard Gir (72) je veliki holivudski zavodnik koji iza sebe ima dva propala braka i bezbroj veza s najvećim svetskim lepoticama. Ali, on se odavno „smirio“, za šta je zaslužna prelepa Špankinja Alehandra Silva Fridland.

Gir se venčao sa Alehandrom 2018. godine i od tada su dobili dvoje dece. Među njima je dosta velika razlika u godinama – glumac je čak 33 godine stariji od svoje supruge.

Takođe je nesvakidašnja priča o njihovom upoznavanju. Naime, par se zapravo prvi put sreo kada je Alehandra bila devojčica, jer je Gir bio prijatelj njene porodice. Silva je ćerka Ignasija Silve, biznismena i bivšeg potpredsednika fudbalskog kluba Real Madrid.

Ponovo su se povezali 2014. u hotelu kojim je Alehandra upravljala – „Treville“ u Pozitanu, u Italiji. Zajednički prijatelj ih je spojio i oboje su odmah osetili „veoma jaku vezu“.

Foto: Splash / Profimedia

Alehandra je rekla da joj je glumac slao cveće dok nije pristala da izađe sa njim na sastanak, kao i da joj on „redovno piše pesme”.

Nakon što se zaljubila u Ričarda, Alehandra je prešla u budizam i preselila se u Njujork. Govoreći o promeni vere, rekla je: „Biću mu večno zahvalna. Nema sumnje, zahvaljujući budizmu moj život se promenio.“

Oboje su prolazili kroz razvod kada su se prvi put upoznali. Alehandra ima sina iz prethodnog braka, kao i Ričard.

„Ljubavne priče sa komplikovanim početkom, u kojima morate zajedno da prevaziđete teškoće, mogu da vas zbliže… Ja sam sigurno imala sumnje u nekom trenutku. U početku je bio ubeđeniji od mene. Ali od samog početka smo osećali da nam je suđeno da budemo zajedno“, ispričala je.

Foto: SI/GLOBAL / The Photo One / Profimedia

„Ja sam najsrećniji čovek u univerzumu. Kako da ne budem? Oženjen sam prelepom ženom koja je pametna, osećajna, posvećena pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja ume da oprosti, koja je odlična kuvarica – i koja pravi najbolje salate u svetu. Alehandra meditira, ona je vegetarijanka, sjajna majka, ima dodir anđela… a takođe je i Špankinja: zemlja kraljeva i kraljica, Servantesa i Bunjuela… Ne može biti bolje od toga“, podelio je Gir.

Alehandra je govorila i o razlici u godinama među njima.

„U ovom životu je moralo biti tako. Obećao mi je bar 20 dobrih godina! Moram da priznam da ima mnogo više energije od mene, mnogo je aktivniji. Teško mi je da ga pratim“, izjavila je za Hello.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram