Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas – ljubav je pobedila

Ana Kurnjikova i Enrike Inglesijas
Foto: AL BELLO / Getty images / Profimedia

Da bi ljubav trajala godinama i da biste živeli srećno i zaljubljeno nije vam potrebna nikakva definicija veze - pa ni ona zakonska. To na svom životnom primeru pokazuju Enrike Inglesijas i Ana Kurnjikova, čija ljubav "bez papira" traje već dve decenije.

Tokom svoje veze suočavali su se sa mnogim usponima i padovima, od raskida do rođenja troje dece. Nekonvencionalni par samo je dokaz da ne treba da sledite nikakav recept za vezu, već da se borite za osobu koju volite svim onim što imate.

Savršena veza ne postoji, ali su Enrike i Ana lep primer ljubavi koja opstaje i otima se svim definicijama.

Prvi susret para bio je sasvim neobičan. Te 2001. godine Enrike je želeo da ekranizuje svoj hit „Escape“. Iako su se upoznali neposredno pre snimanja spota, njihova hemija u videu je bila toliko jaka da nije mogla ostati neprimećena.

„Lepa je, talentovana i sjajna teniserka. Ne treba biti dobar glumac da poljubite Anu i da to bude uverljivo“, rekao je Enrike u prilogu o snimanju spota.

Pročitajte još:

Ubrzo nakon toga su počeli da se zabavljaju – a to traje već 20 godina.

Međutim, odlučili su da se ne venčaju, jer to Ani nije bilo važno, a Enrike ima ista uverenja.

„Nikad zapravo nisam mislio da će brak promeniti stvari. Možda je to zato što potičem od razvedenih roditelja, ali mislim da nikoga ne volite više zbog papira“, rekao je.

„On je muška verzija mene, a ja sam ženska verzija njega“, rekla je Ana.

Kao i u svakoj vezi, Enrike i Ana imali su popriličnih problema. Enrike je čak otkrio da je bilo trenutaka kada je razmišljao o raskidu, a isto tako i Ana.

Kada je Ana jednom raskinula sa Enrikeom, napisao joj je pesmu – „Enamorado Por Primera Vez“. Ana je bila oduševljena romantičnim gestom i ponovo su postali par.

Nisu se nikad venčali, ali su želeli da budu porodica i imaju zajedničku decu. Tako su 2017. godine na svet doneli blizance Nikolu i Lusi. Dve godine kasnije, dobili su i treće dete, ćerku Meri.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram