8 stvari koje razlikuju pravog muškarca od običnog dečaka

Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Stvari koje ćemo zapisati i štiklirati sledeći put kad upoznamo "pravog".

Šta je pravi muškarac? To je tip koji je siguran u sebe, koji ima sređene odnose i život. Jedna od najvažnijh odlika pravog muškarca jeste zrelost i ona nema nikakve veze s godinama. Tu je lista od osam stvari koje pravi muškarac ne radi.

Pošto nije siguran u svoju muškost, a u glavu su mu utuvili čuvenu glupost da „dečaci ne plaču“, on ne pokazuje emocije. Zreo čovek se ne plaši pokazivanja emocija i zna da je to sastavni deo odnosa.

Zreo muškarac neće srozavati tvoje samopouzdanje, kako bi sebi pumpao ego.

Zreo muškarac ima dovoljno samopouzdanja, pa zato nema potrebe da proverava da li nešto skrivaš od njega.

Sasvim je u redu živeti svaki dan kao da je poslednji, ali s obzirom na to da pretpostavljaš da ti neće zaista biti poslednji, trebalo bi da vodiš računa šta tokom njega radiš. Napiti se i ne otiči na posao, potroštite sve pare za jedno veče ili urnisati stan zbog lude žurke, nisu stvari koje će zreo muškarac da uradi.

Ukoliko beži od problema i nakon glupave svađe samo ode, umesto da ostane i reši situaciju, on još uvek nije sazreo za suočavanje sa spornim situacijama.

Svi znamo da su prijatelji važni, često i važniji od partnera, jer nisu baš tako promenjiva kategorima. Međutim, zreo muškarac nikada neće učinite da se osećaš zapostavljeno u odnosu na njegove ortake.

Voleti mamu je jedna stvar, a sasvim je drugo ukoliko ona okupira ceo tvoj život. Izbalanisaran odnos s roditeljima je najbolji.

Bonus video: Tri horoskopska znaka koja će danas rizikovati sve za ljubav

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram