11 znakova da ti nije dovoljno stalo do njega

parovi
Postoje neke stvari koje ukazuju da baš i nisi zainteresovana za njega, Foto: Rob Lewine / Tetra Images / Profimedia

Ponekad odeš na tri, četiri dejta + s novim muškarcem i sve u vezi sa njim je savršeno. Pokušavaš se uveriti da bi trebalo da mu daš priliku jer je visok, zgodan, šarmantan i dobar prema tebi, ali bez obzira koliko odgovara tvojim standardima, nisi 100 % sigurna da ti se sviđa. Ako nisi sigurna, možda je bolje da prestaneš da trošiš i tvoje i njegovo vrijeme i nastaviš dalje.

Otkrivamo 11 znakova koji pokazuju da nisi dovoljno zainteresovana za njega:

Vreme koje provodite zajedno te iritira

Odlučila si da ga pozoveš jer si usamljena i potrebno ti je društvo, ali nakon nekoliko minuta druženja počinje te iritirati način na koji jede ili priča s punim ustima. U tom trenutku pomisliš da možda ipak ne bi mogla s njim biti u ozbiljnoj vezi. Za to postoji vrlo jednostavno rešenje, a to je da ga se rešiš.

Stalno proveravaš vreme

Pokušavaš se upustiti u neki dublji razgovor s njim ili pronaći neke sličnosti u stvarima koje oboje volite da radite, ali jednostavno ne ide. Zbog toga se izgubiš u mislim i počneš razmišljati o nekim dosadnim stvarima poput gomile veša koja te čeka kod kuće ili stalno gledaš na sat kako bi što pre došao kraj druženju s njim.

Radije bi vreme provela s prijateljicama

Svako treba imati svoje hobije i život van veze, ali ako često odabereš druženje s prijateljicama umesto s njim, možda je ipak vreme da se zapitaš sviđa li ti se zaista.

Privlači te samo zbog izgleda

Visok, crn i zgodan, sve ono što si htela, ali kada počne pričati sve pada u vodu i shvatiš da te uopšte ne zanima šta on govori i misli.

Ne vidiš ga u svojoj budućnosti

Vaš odnos je bio dobar sve dok nije počeo pričati o zajedničkim planovima za budućnost i odjednom ti se pojavio neki neprijatan osećaj u stomaku te pokušavaš brzo promeniti temu. Ovo je siguran znak da on nije onaj pravi.

Nemaš potrebu odgovoriti na njegove pozive ili poruke

Ako često vidiš njegovo ime kada primiš poruku i razmišljaš bi li odgovorila ili ne isto je dobar pokazatelj da nisi zainteresovana. Znaš i sama kada ti se neko sviđa da se odmah nasmešiš na njegov poziv ili poruku, a ako to nije slučaj s njim onda je bolje da kreneš dalje.

Držiš ga podalje od porodice i prijateljica

Kada ti se neko zaista sviđa želiš da ga svi tvoji bližnji upoznaju. Ako se zatekneš da pre tog upoznavanja govoriš svojim prijateljima da između vas nema ništa ili da ste samo prijatelji, to nije dobar znak jer zapravo ne vidiš budućnost s njim.

Izbegavaš da ga zoveš svojim dečkom

On tebe stalno predstavlja kao svoju devojku, a sama pomisao da ti njega predstaviš kao svog dečka stvara ti osećaj neprijatnosti. Ako leptirići u stomaku nisu tu, možda ni on ne bi trebao biti.

Razmišljaš o nekom drugom muškarcu

Iako je možda vaš odnos dobar, često sanjariš i tvoje misli odlutaju na nekog drugog, možda čak i izmišljenog muškarca. Ako misliš da tvoj sadašnji i stvarni muškarac ne može ispuniti tvoje fantazije, onda sigurno nije za tebe.

Nećeš osloboditi vreme za njega

Sigurno često odvajaš vrijeme za ljude i stvari koji su ti najvažniji u životi, ali za njega nikako. Ako u silnim obavezama nađeš vremena za druženje s prijateljicama, a za njega ne, očito ti on nije prioritet.

Vaša veza je nestabilna

Jedan trenutak ste ludo zaljubljeni, a sledećeg se svađate kao dva najveća neprijatelja. To pokazuje nedostatak komunikacije i trebala bi proveriti da li je vaš odnos izgrađen na ljubavi ili strasti, prenosi Azra.ba.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram