10 dokaza da se u vezi često svađamo oko preglupih stvari

Dženifer Garner
Foto: Kai, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

U svakom zajedničkom životu tu su i svađe oko trivijalnih stvari. To dobro znaju žene koje su podelile svoje priče o najsmešnijim ljubavnim svađama. Neke su se završile mirenjem, a neke raskidima.

Na sajtu Mumsnet žene su otkrile glupe i smešne razloge svađa. Ovo su njihova iskustva.

Ananas

Za najgoru svađu u naših 15 zajedničkih godina kriv je ananas. Ja smatram da se na ananasu prvo iseku vrh i dno, zatim se nožem odstrani kora i ananas se iseče na kolutove. On se do dana današnjeg kune da se ananas seče ovako: nožem se odstrani vrh, zatim se ananas okrene na stranu i seče na kolutove zajedno s korom. Tako se poslužuje i svako sam odstranjuje svoju koru. Celo veče nismo pričali zbog toga. Danas kupujem isečeni ananas u konzervi.

Pročitajte još:

Monopol

Igrali smo Monopol i muž me je optužio da sam ukrala novac iz banke i nekoliko hotela, a ja nisam imala ni jedan jedini hotel na svojim poljima!

GPS

Zamalo smo raskinuli kad sam išla po njega posle njegove momačke večeri. Sela sam u njegov auto i htela sam da koristim GPS tokom vožnje jer je bio jako pijan, ali on je to doživeo kao znak da nemam poverenja u njega. Sve se pretvorilo u ogromnu svađu koje se on sledećeg jutra nije ni sećao, prenosi zadovoljna.hr.

Pleh

Najtrivijalniju i najveću svađu imali smo zbog mog pleha za pečenje kolača. To je bio moj najbolji pleh, a on ga je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi.

Tost

Grozno smo se posvađali zbog komadića tosta. Sve se završilo tako što je on uzeo svoj stari teški televizor i na rukama ga nosio nazad kod svoje mame.

Morsko prase

Proveli smo pola sata svađajući se oko toga jesmo li nekada imali morsko prase (jesmo). Muž je to prihvatio tek kada sam mu predložila da ode u dvorište i iskopa njegove ostatke kako bih mu dokazala da sam u pravu.

Krevet

Pošteno smo se posvađali oko rotiranja kreveta. On je rekao da smo ga okrenuli za 180 stepeni, ja sam rekla da smo ga okrenuli za 90 i moramo da nastavimo dalje. Usledila je ogromna svađa i vikanje. Kada sam mu objasnila da na mestu gde je pre stajao vidim tragove i dokazala da sam u pravu, ljutito je izjurio napolje iz sobe. Sada imamo decu i preumorni smo da se svađamo oko bilo čega.

Badem

Imali smo spektakularnu svađu pre Božića zbog badema u listićima koja je kulminirala kad je muž bacio veknu hleba prema vratima, a ona se odbila od vrata i pogodila me u glavu. Ja sam uzvratila pretnjom za razvod braka.

Pile

Danima nismo razgovarali zbog piletine! Kada sam sekla pile za večeru, optužio me da sam za sebe zadržala grudi, a njemu dala ostatke. Bila sam toliko ljuta zbog toga.

Teglica začina

Posvađali smo se zbog teglice začina. On uvek traži najjeftinije opcije i zato sam mu na papir napisala čiju mlevenu papriku želim jer jedino taj proizvođač ima teglice koje stanu u našu policu za začine. Naravno da se vratio kući s jeftinom paprikom. Još uvek se naljutim kad se toga setim, a on i dalje misli da je bio u pravu.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram