Trik Nikol Kidman da nikad ne drži dijetu, a uvek je mršava

Nikol Kidman
Foto: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Glumica Nikol Kidman je upravo napunila 53 godine, a svoju vitku liniju delimično duguje genima, ali i pravilu u ishrani kog se pridržava već godinama.

Nikol je nedavno otkrila da praktikuje ishranu poznatu kao ‘pravilo 80:20’. Reč je o tome da 80 odsto dnevnog unosa hrane mora biti zdravo, dok 20 odsto hrane može biti nezdravo. Ljudi koji se baš kao Nikol godinama tako hrane, tvrde da je tako moguće gubiti kilograme bez nezdravih dijeta, izgladnjivanja i posebnih ograničenja, piše Index.hr.

Pročitajte još:

Trik je u tome da ne postoje zabranjene namirnice pa tako, ako jedete pet obroka dnevno, u jednom od njih se možete častiti nečim za čim žudite. Naravno, ne preterujući u količini.

Kidman ne krije da uživa u hlebu, mesu i morskim plodovima, ali ne zanemaruje ni fizičku aktivnost kojom troši kalorije. Jako voli da vozi bicikl, vežba jogu, spining, a ne propušta ni priliku da se sportom bavi zajedno sa članovima porodice. Osim toga, odrasla je u porodici u kojoj su svi trčali maratone pa je dugo živela u ubeđenju da je svim ljudima potpuno normalno da trče duge relacije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram