Tanja Vojtehovski izašla iz medijske ilegale i izgleda bolje nego ikad: Izbacila je ove dve namirnice i ne može da zaustavi mršavljenje

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Promenila je način ishrane.

Voditeljka Tatjana Vojtehovski se nakon medijske izolacije pojavila zgodnija nego ikad. Za domaći magazin je otkrila zašto je odlučila da nestane i usmeri karijeru u totalno drugom smeru.

Naime ona je osnovala institut na kome radi kao sertifikovani NLP trener.

„Pokrenula sam sopstveni posao. Nisam osoba koja će čekati da se nešto samo od sebe dogodi. Javnosti je manje poznato da već 11 godina živim i podučavam NLP metodu, a pre mesec dana osnovala sam svoj institut“, otkrila je Tanja.

Ona ne krije godine, već s ponosom ističe da je zakoračila u šestu deceniju.

„Ako ćemo precizno, 50 plus jedan. Većinski sam vlasnik svog života“, kroz osmeh je rekla Tatjana koja je drastično promenila način života.

Promenila je ishranu, te izbacila šećer i sve vrste brašna.

„Rapidno se smanjio spisak namirnica koje konzumiram. I dalje ne mogu da se načudim kako, imajući u vidu šta jedemo, svi nemamo po tri tone“, rekla je ona.

Na pitanje da li joj je kućna vaga postala „najbolja prijateljica“, Tanja je odgovorila da je 16. jula bilo tačno godinu dana otkako je promenila način ishrane.

„Za to vreme nisam se nijednom izmerila. Štaviše, nemam vagu. Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam. Doduše, moram da priznam da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje“, priznala je Vojtehovski, piše Hello.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram