Dijeta Lidije Vukićević zbog koje i u sedmoj deceniji izgleda ko Violeta Popadić

Lidija Vukićević Foto:Screenshot

U 61. godini izgleda besprekorno. Neke stvari ne jede, jednom kolaču ne može da kaže ne.

Glumicu Lidiju Vukićević (60) publika je zavolela u ulozi Violete Popadić u seriji „Bolji život“, koja joj je obeležila život, ali i karijeru. Kako je izjavila jednom prilikom, nakon uloge Violete, njena karijera je eksplodirala, a slobodno se može reći da kada bi sada zaigrala mnogima omiljeni lik u pomenutoj seriji, publika maltene ne bi ni uočila razliku jer – Lidija izgleda skoro pa isto kao pre tri decenije. Kaže da ne drži dijetu, ali ima nekoliko trikova koje bi valjalo da prepišete. Ima i recept za eliksir mladosti.

I dalje veoma vredno radi i mnogo je angažovana, te trči sa jedne predstave na drugu i to je između ostalog zaslužno za njenu dobru liniju.

Ono što joj je najvažnije jeste da pre svega neguje svoju dušu, a to čini čitanjem knjiga o psihologiji, filozofiji i religiji.

Svoju kožu održava tako što na spavanje nikada ne ide bez kreme za lice i telo, a kako kaže, u slobodno vreme od šminke koristi samo puder, karmin i rumenilo.

Što se tiče održavanja besprekorne figure, na kojoj bi joj pozavidele i mnoge mlađe koleginice, Lidija je nekoliko puta isticala da u teretanu ne ide, ali da vežbe kod kuće predstavljaju njenu svakodnevicu već 15 godina.

„Postoji nešto što ja radim duže od 15 godina, a to su vežbe u parteru. Radim trbušnjake i leđnjake i to sve ukupno traje pet minuta. Ne mogu da podnesem grč na licu i telu, zato vežbe ne radim dugo. Kada meni dođe u bilo koje doba dana, ja to sve uradim“, rekla je jednom za Gloriju.

Lidija Vukičević Foto:Vesna Lalić

A kako izgleda njena ishrana?

Što se tiče ishrane, Lidija priznaje da se uvek hranila zdravo i da nikad ništa nije jela na silu, zato što je zdravo, već isključivo osluškuje svoj organizam i time se vodi. Iz ishrane je izbacila gluten, meso i slatkiše, a jedini kolač kojem ne može da odoli jeste – koh.

„Uglavnom jede supe i čorbe… Konzumiram namirnice bez glutena, mada mi niko zvanično nije rekao da ne jedem gluten. Volim žitarice sa suvim grožđem i brusnicama. Med sa cimetom, đumbir sa medom, sve što u med može da se stavi“, rekla je jednom glumica za „Blic“.

Eliksir mladosti po receptu Lidije Vukićević

Šta vam je potrebno od sastojaka:

pirinčano mleko

bebi-spanać

kivi

banana

grčki jogurt

med

Kako se priprema:

U blender prvo sipajte pirinčano mleko, u količini u kojoj želite, zatim redom dodajte spanać, kivi, bananu i na kraju kašiku grčkog jogurta i kašiku meda.

Lidija Vukičević Foto:Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram