„Rutina kojom sam transformisala telo za jednu godinu“

Foto:instagram/sadiesfitnessjournal/

Devojka je otkrila kako je izgubila preko 30 kilograma za samo jedanaest meseci - nakon što je brzu hranu zamenila za obroke koje pravi kod kuće.

Sejdi Sjogren (26) bila je nezadovoljna kako izgleda na fotografijama. Imala je preko 100 kilograma.

Rešila je da nešto promeni – pa je krenula u teretanu i odlučila da trenira četiri puta nedeljno po sat vremena. Odbacila je brzu hranu i izbacila grickalice.

Sve to je rezultiralo gubitkom težine od 30 kilograma za manje od godinu dana – sada ima oko 74 kilograma.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sadie’s Fitness Journey (@sadiesfitnessjournal)

Počela sa zdravijim načinom života u januaru 2021, želeći da izgubi kilograme i izgradi mišiće.

„Pre nego što sam smršala, bila sam tako nesrecaan – nisam imala samopouzdanja i osećao sam se zarobljeno u sopstvenom telu“, priznala je Sejdi.

„Nikada nisam imala određeno vreme za jelo i uglavnom bih jela hranu za poneti, koju sada jedem jednom ili dva puta mesečno kao poslasticu sa prijateljima ili porodicom“, dodala je.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sadie’s Fitness Journey (@sadiesfitnessjournal)

U tipičnom danu, za doručak jede ovsenu kašu, za ručak tunjevinu s povrćem, dok večera govedinu s čilijem. Trenira četiri puta nedeljno, a kombinuje kardio trening sa vežbama s tegovima.

„Pre nego što sam započela svoju transformaciju, nisam imala samopouzdanja da idem u teretanu, ali sada imam jasnu rutinu vežbanja i treniram pre nego što počnem da radim, što mi pomaže da se psihički pripremim za dan“, kaže.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sadie’s Fitness Journey (@sadiesfitnessjournal)

Ova transformacija nije samo poboljšala Sejdino fizičko zdravlje, već je rekla da je potpuno promenila njen način razmišljanja.

„Moj savet svima koji razmišljaju o promeni svog načina života bio bi da počnu odmah. Ne određujte datum i ne čekate do nove godine. Samo krenite. Male promene će napraviti ogromnu razliku“, poručuje.

***

Bonus video: Joga vežbe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram