Realnu sliku stomaka devojke koja vežba 4 puta nedeljno treba svi da vide

Foto: Instagram/fitness4lazygirls

Živele rolnice na stomaku!

Svi znamo da fotografije na društvenim mrežama nisu istinite, i da uvek možemo da očekujemo velike količine fotošopa i filtera na njima.

Bodi pozitiv influenserka, Izabela,  je šerovala dve fotografije „svog pravog“ stomaka na Instagramu kako bi razotkrila laži na koje smo navikli da viđamo na društvenim mrežama.

Ona na svom nalogu poziva ljude da se opuste i konačno nauče da vole svoja tela iako nisu savršena i nemaju trbušnjake.

Na obe fotografije korisnica je napisala „zdrava i srećna“ i progovorila je o tome kako prestala da se divi mršavim i nezdravim telima.

U opisu fotografije je napisala „salce – zdravlje i sreća. Tačka.“

„Telo sa zdravim procentom masti će se pomerati, savijati i urolati kada sediš u nekim pozama. To je normalno!“

„Ovo je telo koje vežba 4-5 puta nedeljno, svakodnevno je negovano zdravom hranom, voli da izađe sa prijateljima i porodicom, ne brine o kalorijama koje se nalaze u hrani koju jede, nije ograničeno dijetama i fitnes kulturom, živi izbalansiranim načinom života koji me čini srećnom!“

Influenserka je poručila svojim pratiocima da se usresrede na uživanje u životu i objasnila je kako je njoj trebalo mnogo vremena da nauči da ne žudi za stomakom bez vidljivih rolnica.

„Trebalo mi je dosta vremena da prestanem da uzdižem neuhranjena tela i da težim ka malo salceta na stomaku, istina je, ne bih uopšte mogla da uživam u svom životu i da se usresređujem na važne stvari bez svog zdravog jastučića.“

„Tako da molim vas, uživajte u svom stomaku i cenite slobodu koju imate,“ napisala je Izabela.

Bonus video: Joga vežbe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram