Plan ishrane uz koji je Aleksandra Prijović smršala 23 kilograma

Antonio Ahel/ATAImages

Pridržavala se plana nutricioniste.

Nakon što je napunila tri Arene u Beogradu, Aleksandra Prijović nastavila je da niže uspehe u regionu. Ona je rasprodala tri zagrebačke Arene i krenula s prodajom četvrte. Očigledno i više nego popularna pevačica poznata je po svom impresivnom vokalu, ali i zavidnom stasu.

Iza njenog besprekornog izgleda, krije se priča o istrajnosti i hrabroj borbi s viškom kilograma nakon porođaja.

Naime, kada je rodila sina Aleksandra, ona je imala 23 kilograma viška, o čemu je otvoreno govorila za medije:

„Nakon porođaja, imala sam čak 23 kilograma više nego pre trudnoće. Poslednja tri meseca trudnoće donela su mi drastično gojenje, s obzirom na stalne napade gorušice i ishranu bogatu testom. Naivno sam mislila da će to da mi olakša“, rekla je tada pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages

Kada je rodila sina, Aleksandra se fokusirala na povratak profesionalnom životu i svesno počela da brine o svom telu i izgledu, ne samo zbog sebe već i zbog uloge majke.

„Tada sam shvatila da se moram da izađem iz zone komfora. Kao mlada majka i supruga, verujem da je važno da izgledam dobro. Bila sam uverena da ću to moći da postignem. Obožavam sladolede i testenine, kao i sve slatkiše. Nakon tri do četiri meseca pravilne ishrane videla sam rezultate i imala sam čak manje kilograma nego pre trudnoće“, ispričala je Aleksandra.

Ona je odlučila da promeni svoje navike i usvoji zdrav način ishrane, ne samo zbog kilaže već i zbog zdravlja sina kojeg je dojila. Pridržavala se razrađenog nutricionističkog plana, izbacila je iz ishrane slatkiše, masnu hranu, gazirane napitke i testenine. Umesto toga, jela je salate, ribu, raznovrsno povrće i prirodne sokove i povećala unos tečnosti.

Što se tiče fizičke aktivnosti, zbog porođaja carskim rezom, nije mogla intenzivno da trenira.

Iako je postigla svoj cilj mršavljenja, Aleksandra se otvoreno suočava s činjenicom da ima problem sa celulitom kojeg uporno pokušava da se reši.

Foto: M.M./ATAImages

„I ja imam celulit, čak me i Filip s vremena na vreme podseća na to. Posvećena sam rešavanju i tog problema. Iako sam sada vitka, celulit je jedina stvar koja mi smeta na telu“, priznala je ona.

S obzirom na to da je uspešno postigla željenu liniju, Aleksandra više nije podvrgnuta strogoj ishrani.

„Nisam na dijeti kako bih ostala vitka. Ranije sam se držala strogog režima, ali sada jednostavno nemam istu potrebu za hranom kao ranije. Unos hrane mi se smanjio, delom zbog smanjenog apetita, a delom zbog nedostatka vremena“ otkrila je pevačica, piše Story.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram