Nutela lazanje imaju moć da poprave najgori dan, a jeli bismo ih za doručak, ručak i večeru

Foto: Shutterstock

Jednostavno neodoljivo.

Ovo je recept za pravu poslasticu od nutele koju možete poslužiti kao dezert, ali i kao slatki ručak.

Sastojci:

200 g nutele

prethodno pečene palačinke – količinu odredite sami, zavisno od toga koliko „lazanja“ pravite

1 čaša kisele pavlake

300 ml pavlake za kuvanje

Priprema:

Palačinke ispecite kao i inače i ostavite da se ohlade.

Po potrebi isecite palačinke kako bi odgovarale plehu u kojem ćete praviti ove slatke lazanje.

Pleh podmažite i slažite lazanje redom: palačinka-nutela-palačinka-nutela i tako sve dok imate palačinki.

Gornju palačinku nemojte mazati, piše 24sata.hr.

Kiselu pavlaku i pavlaku za kuvanje umešajte u sos i prelijte preko lazanja.

Gore možete posuti smeđi šećer ili sitno seckan lešnik.

Pecite na 200 stepeni 20 minuta i uživajte u najboljim slatkim lazanjama ikad.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram