Jednostavno neodoljivo.
Ovo je recept za pravu poslasticu od nutele koju možete poslužiti kao dezert, ali i kao slatki ručak.
Sastojci:
200 g nutele
prethodno pečene palačinke – količinu odredite sami, zavisno od toga koliko „lazanja“ pravite
1 čaša kisele pavlake
300 ml pavlake za kuvanje
Priprema:
Palačinke ispecite kao i inače i ostavite da se ohlade.
Po potrebi isecite palačinke kako bi odgovarale plehu u kojem ćete praviti ove slatke lazanje.
Pleh podmažite i slažite lazanje redom: palačinka-nutela-palačinka-nutela i tako sve dok imate palačinki.
Gornju palačinku nemojte mazati, piše 24sata.hr.
Kiselu pavlaku i pavlaku za kuvanje umešajte u sos i prelijte preko lazanja.
Gore možete posuti smeđi šećer ili sitno seckan lešnik.
Pecite na 200 stepeni 20 minuta i uživajte u najboljim slatkim lazanjama ikad.
BONUS VIDEO:
***
Pratite nas i na društvenim mrežama: