„Ne možete da jedete k’o svinje, a da imate trbušnjake“

Fitnes i ishrana 12. jun 202009:26 > 09:33
Foto: Printscreen/Facebook/Ivana Brcan

Nijedan fitnes instruktor ni nutricionista neće nam preporučiti da u borbi za vitku liniju jedemo pečenje i torte. Ipak, neke posebno pogađaju naše loše navike u ishrani.

Mnogi ovih dana razmišljaju o tome kako da što pre skinu suvišne kilograme i spreme telo za plažu. I pretpostavka je da su se fitnes instruktori naslušali nerealnih zahteva ambicioznih buca koje bi bez mnogo odricanja da nabace trbušnjake.

Pročitajte još:

„Ne može. Znači, ne može da jedemo kifle za doručak i da jedemo torte, i plazma torte, i čokoladne torte, i hleba, i roštilje, i prasetinu, i jagnjetinu, i pičke materine – i da imamo trbušnjake“, objašnjava vrlo direktno i glasno vidno iznerviran mladić, po svemu sudeći fitnes trener, u videu koji se brzinom munje proširio društvenim mrežama.

Video počinje manje-više standardnim savetima za zdravo i fit telo, ali ubrzo izmiče kontroli i lik oduševljava ljude svojom neposrednošću i neobično potresenošću lošim navikama „glupog naroda“. Preporučujemo da ga odgledate do kraja.

Tako nam i treba kad hoćemo ravan stomak, a da žderemo prasetinu i jagnjetinu. Sad mora da viče na nas ???Iznervirasmo čoveka ❤

Posted by Ivana Brcan on Среда, 10. јун 2020.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram