Ishrana Mirke Vasiljević s kojom je doterala liniju posle četiri porođaja

Mirka Vasiljević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U sve tri trudnoće je dobila po 10 kilograma.

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić nedavno su dobili četvrto dete. Kako Mirka nakon četvrte trudnoće izgleda prelepo, mnogi su se pitali – kako joj to uspeva. Ona je jednom prilikom otkrila svoj plan ishrane kog se striktno pridržava nakon svake trudnoće.

„Moj doručak nekada bude kvalitetan, pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to“, rekla je glumica.

I dok ne vodi uvek računa šta doručkuje, tu su ostali obroci koji budu laganiji.

„Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana, da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje – idite da spavate, pa ćete zavarati glad, pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak“, objasnila je glumica.

Mirka je istakla i da je u svim trudnoćama dobijala isti broj kilograma.

„Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina, kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma“, rekla je glumica u jednom intervjuu za domaće medije i dodala  da je posle prva tri porođaja imala uvek po pet kilograma viška.

Naravno, uz tačno planiranu ishranu ide i fizička aktivnost.

„Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu, mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora“, rekla je Mirka.

Ona ističe da nije gurman, ali da ponekad prekrši pravilo i pojede i ono šte ne bi trebalo.

„To se uglavnom dešava u vreme novogodišnjih praznika i slava, ali se trudim da ne pojedem celu porciju“, kaže Mirka.

***

BONUS VIDEO: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram