Ima 10 godina, ustaje u 5.30 i trenira 30 sati nedeljno

Foto: Instagram/jillmosier

Lajza Bruks Mojzer, desetogodišnja devojčica iz Džordžije SAD, tvrdi da je zaljubljena u fitnes, te da trenira pet dana nedeljno, ukupno oko trideset sati, jer, kako kaže, želi da bude najbolja.

Njena majka Džil Mojzer navodi da je Liza krenula da se bavi gimnastikom kada je imala samo četiri godine, a da nakon šet godina aktivnog treniranja, ima jaku želju da bude najbolja atletičarka na svetu.

PROČITAJTE JOŠ

„Ustaje svakoga dana u 5.30 kako bi trenirala. Našu garažu smo pretvorili u atletičarki studio, tamo vežba i po više sati dnevno. Želi da bude najbolja od najboljih“, izjavila je ona za američke medije.

Međutim, iako je ponosna na svoju ćerku, Džil navodi da su naporni treninzi apsolutno Lajzin izbor, te da je ona ni jednog trenutka nije pritiskala.

„S vremena na vreme čujemo zle komentare koji govore da ne treba da joj dozvoljavamo da toliko vežba. Ali, ja vas uveravam da je sve apsolutno njen izbor, imam još četvoro dece i Lajza je ta koja izagara od želje da se bavi fitnesom“, objasnila je Džil.

Ona je takođe dodala da je jako ponosna na Lajzu, te da se nada da će se snovi njene ćerke ostvariti i da će jednoga dana biti elitna gimnastičarka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.