Brat Sanje Vučić je najzgodniji stomatolog u Srbiji

Sanja Vučić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pre 12 godina Miloš nije bio ni nalik frajeru kakav je danas.

Pevačicu Sanju Vučić znate odlično, ali da li ste znali da ona ima starijeg brata koji izgleda kao da je sišao sa naslovnih strana svetskih časopisa o bodibildingu?

Miloš Vučić (34) je stomatolog koji trenutno radi u marketingu jedne farmaceutske kompaniji, a već neko vreme nosi titulu najzgodnijeg Srbina u svojoj struci.

Miloš je pričao za portal Zadovoljna.rs, i tom prilikom je istakao da mu ova titula veoma imponuje.

„Često mi prilaze ljudi na ulici, prepoznaju me i to mi se dopada, moram priznati. Neki od njih me znaju kao Sanjinog brata, pa me pitaju kada će nova pesma, da li mogu da je pozdravim, to me malo opterećuje, ali bude pohvala i na moj račun“, priča nam Miloš.

Miloša na Instagramu prati preko 185.000 ljudi, ali on privlači pažnju i uživo, gde god da se pojavi, i to svojim mišićavim telom, koje često ističe u prvi plan.

Pored posla kojim se bavi, zgodni stomatolog dosta vremena provodi u teretani, što možemo videti i po njegovim fotografijama na Instagramu.

Iako Miloš izgleda kao fitnes instruktor, a sve zahvaljujući zdravom životu i redovnom treningu, istina je da on nije oduvek imao izvajano telo.

„Kao mali sam bio gojazan, isto kao i moja Sanja. A onda sam na početku faksa, 2011. odlučio da okrenem priču. Krenuo sam intenzivno da treniram, promenio sam način ishrane, i kroz godine i godine vežbanja, dobio sam telo koje danas imam“, rekao nam je Miloš, koji je i sam na Instagramu objavio kako je izgledao pre 12 godina, a transformacija je zadivljujuća.

On je uspeo da skine čak 25 kilograma i to tokom godinu dana.

Posle ove fotografije, Miloš je postao inspiracija mnogima za početne korake ka zdravijem životu i boljoj fizičkoj formi.

„Zdrav način života me održava da dobro funkcionišem u svim sferama. Takav život vodi do psihičkog zdravlja, i on nam donosi benefit na svim poljima, profesionalnom i emotivnom jer smo mnogo bolje raspoloženi i imamo više volje. Trening na dnevnom nivou je jako bitan jer tako izbacujem višak negativne energije i zato svima preporučujem zdrav život i zdrave navike“, rekao nam je Miloš.

***

BONUS VIDEO: Oskar haljina koja je izgledala kao džinovska alga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram