Ova kuća se prodaje za 1 dolar i najbolja je investicija koju možete da poklonite sebi

Za sve avanturiste i ljubitelje nekretnina.

Sigurno ste do sada već mnogo puta čuli za čuvene italijanske kuće koje se prodaju po ceni od samo jednog evra, ali izgleda da Sjedinjene Američke Države nisu ostale po strani, već su smislile svoj odgovor na ovu neobičnu ponudu.

Ovaj novi izazov dolazi u obliku nekretnine koja se takođe prodaje po simboličnoj ceni od jednog dolara, ali agent za nekretnine koji je odgovoran za prodaju veruje da će prava vrednost ove kuće biti mnogo viša.

Nazivajući je najjeftinijim domom na svetu, ovaj intrigantni objekat površine 67 kvadrata, sa dve spavaće sobe i jednim kupatilom, nudi se kupcima kao ulaznica u uzbudljivu avanturu sa nekretninama, piše 24 sedam.

Međutim, kupcima se takođe šalje izazov: „Probudite unutrašnjeg majstora u sebi“, kako bi transformisali ovu neobičnu nekretninu u svoj dom.

„Zakoračite unutra i doživite uzbudljivi rolerkoster emocija, dok otkrivate svaki kutak i pukotinu koji moli za vaš kreativni dodir.“

Iako se krov možda neće moći pohvaliti najnovijim izdanjem, opisuje se kao „izdržljiv“, pružajući neočekivanu dozu uzbuđenja u obliku „pljuska“ kada to najmanje očekujete“, piše agent za nekretnine Kris Hjubel.

Fotografije enterijera otkrivaju izgrebane podove od tvrdog drveta, kadu koja izgleda kao da ima buđ, ali i prostranu kuhinju koja čeka da bude osvežena.

Treba napomenuti da je ista kuća prodata 2022. godine za iznos od 4.092 dolara, što govori da postoji potencijal za unosan povraćaj ulaganja za one koji su voljni da ulože trud i maštovitost.

Ova inovativna američka verzija „italijanskog koncepta za jedan evro“ svakako će privući pažnju avanturista i ljubitelja nekretnina, a vreme će pokazati da li će se ovaj izazov transformisati u priliku za stvaranje doma i ostvarivanje profita.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram