Kupila je kuću i ispod parketa otkrila neverovatno iznenađenje

Foto: Printscreen TikTok/funkyglassworks

"Pogodite što smo našli ispod poda u kući koju smo upravo kupili..." napisala je na početku videa.

Pri kupovini kuće retko se proveravaju temelji, kvalitet krova i debljina izolacije i malo ko će pre potpisivanja ugovora dizati parket kako bi pogledao što se nalazi ispod. U slučaju jedne korisnice TikToka, ovo se pokazalo sjajnom okolnošću, jer bi svoj dom inače verovatno morala platiti znatno više.

TikTokerka „funkyglassworks“ na svom profilu je podelila video u kom skida parket s poda jedne prostorije.

#related-news_2

„Pogodite što smo našli ispod poda u kući koju smo upravo kupili…“ napisala je na početku videa. „Skidanje ovog poda i podloge trajalo je zauvek, ali pronašli smo celi unutrašnji bazen“.

@funkyglassworks Replying to @uʍop ǝpᴉsdn ♬ motorcycle dududu - FUNNY

Osim dubokog bazena s predivnim pločicama, pronašli su i zidanu kadu.

@funkyglassworks Well… guess what we found under the floor of the house we just bought #houserenovation #whatwefound ♬ Jackass - TV Theme Players

Vlasnica ove zanimljive kuće kaže kako bi bazen volela da pretvori u unutrašnje jezero s koi ribama, a prostoriju da napuni biljkama, dok kadu želi da obnovi, ali za to trenutno nema novca.

„Izgleda da se ne znam rolati“ napisala je vlasnica u opisu videa u kojem ‘koristi’ svoj bazen, a ispod oba videa skupljaju se komentari zadivljenih korisnika društvenih mreža.

„Kakav je osećaj živeti moj san?“ pitala je jedna osoba, „Mene bi bilo strah da se neko utopio u tom bazenu i sada su u kući zarobljeni duhovi“ napisao je drugi.

***

Bonus video: Sadnja cveća u jesenjim i zimskim mesecima: Ove biljke možete da sadite kada padnu temperature

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest