Kontejner kućica za koju kažu da je najlepša na svetu

mala kuća
Foto: Photopotam / Alamy / Alamy / Profimedia

Hejli i Majkl žive u malenoj kući od oko 15 kvadrata u Filadelfiji. Oboje u porodici imaju stolare i limare, pa je ideja o gradnji novog doma došla prirodno. Sada za tu njihovu malenu kuću mnogi kažu da je lepša od svih.

Kada su odlučili da žive u maloj kući, Majkl i Hejli su zapravo odlučili da probaju da život učine što jednostavnijim.

Tokom renoviranja prikolice, par je iznajmio sobu u obližnjoj kući, pišu na sajtu apartmenttherapy.com. Tako su uspeli da odvoje vreme za izgradnju svoje savršene male kuće. Gledali su kako da najbolje uštede prostor i prilagode sve neophodne elemente nameštaja.

Cilj im je bio da kuća bude svetla i otvorena. Majkl je prilagodio sve police i prozore kako bi tokom dana svetlo moglo da ulazi u njihov mali dom, a namestio je i da prostor za boravak koji koriste preko dana uveče postane bračni krevet.

Enterijer su uglavnom dekorisali u boho stilu, detalji – jastučići, prekrivači su u zemljianim tonovima, dok je osnova bela u kombinaciji sa drvetom. Svaki kutak je iskorišćen, ali tako da ne guši prostor već se svako ko uđe unutra oseti prijatno.

Prozori zaista dosta pomažu u tome jer je kućića svetla, pa deluje prostranije, ali Hejli i Majkl svakako ne gomilaju ništa od onoga što im nije neophodno, pa su oslobođeni viška stvari koje mnoge od nas guše, a ne koristimo ih godinama.

Spolja njih dvoje imaju prostrano dvorište sa kaminom i hidromasažnom kadom, što pruža sjajnu zabavu i za njih i za goste.

U budućnosti žele da dodaju krovnu terasu odakle će imati sjajan pogled i mesto za još malo uživanja.

*

*

*

*

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: KRUŽNE ZGRADE