Jednostavan Tik Tok trik da vaša kuća uvek lepo miriše

Dom i dizajn 09. nov 202110:26 > 11. nov 2021 10:41
sveće kuća miris dizajn
Uz ovaj trik kuća će vam uvek mirisati kao pariski kafe, Foto: Olga Sergeeva / Panthermedia / Profimedia

Uz odgovarajući osveživač vazduha ili mirisnu sveću, vaš dom će se trenutno pretvoriti u okruženje ispunjeno spokojem.

Kao što ljubitelji dekora primećuju, pravilno odabran miris doneće vam osećaj opuštenosti i blagostanja, stvarajući prijatnu i ugodnu atmosferu u vašem domu. I sigurno je miris kuće vrlo važan jer je to jedna od prvih stvari koju primetite kada prođete kroz vrata. Prvi utisak uvek igra veliku ulogu kod naših gostiju i mali je detalj koji čini razliku, piše Azra.ba.

A zašto ne bismo vrlo lako učinili da naš dom neprestano miriše na svežu kafu s aromom vanile? Nema boljeg osećaja i ovaj prelepi miris učiniće da vaš dom podseća na stilski pariski kafe.

Pronašli smo jednostavan i lagan način da to postignete i trebaće vam samo 3 stvari: velika zrna kafe, nekoliko svećica s mirisom vanile i dve vinske čaše.

Potrebno je samo napuniti vinsku čašu zrnima kafe. Zatim svećice stavite u čašu i upalite ih. Za nekoliko minuta vaša kuća će mirisati na kafu sa mirisom vanile.

Stavite čaše u različite delove kuće. Neverovatan trik objavljen je na Tik Toku i ima preko 460 hiljada pregleda. Ne samo da je jednostavan i praktičan, već može delovati i kao ukrasni dodatak u u vašem domu.

@apieceofmyglamhomeDiy Odor Hack! #Lifestyle #asmr #decor #homehacks #homedecor #foryoupag #decoratewithme #howto #smellgood #coffee #home #Coming2America♬ positions – Ariana Grande

***

Bonus video: Stvari koje često gubimo

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram