Genijalne ideje s Pinteresta za zajedničke dečje sobe

Foto: Shutterstock

Ljudi koji imaju braću i sestre i s njima su delili sobu, i kada odrastu vuku male traume iz tog perioda. Nedostatak intimnosti u zajedničkom dečjem prostoru može da bude i izvor stresa za roditelje. Kako ga svesti na minimum?

Bez obzira na to da li ste se preselili u manji stan, ili je porodica bogatija za još jednu bebu, ponekad nije lako pronaći način da svojoj deci obezbedite prostor koji će biti samo njihov.

Još je veći problem ako su u pitanju deca različitog pola koja ulaze u tinejdžerske godine. Kako biste izbegli česte svađe, potrebno je da budete kreativni i nameštajem, barem delimično, pregradite prostor.

Evo jedne ideje s Pinteresta koja može da vam bude korisna.

 

Devojčicama je uglavnom potrebno više mesta nego dečacima, tako da bi bilo pametno da i to imate na umu prilikom opremanja sobe.

*

Deci uglavnom nije potrebna ogromna površina koju bi imali samo za sebe. Međutim, mali prostor koji je samo njihov, može im izuzetno značiti.

 

Često nema potrebe ni za kakvim bušenjem ili pravljenjem novih zidova.

Čak i ukoliko su u pitanju deca istog pola, pametnim rasporedom nameštaja možete dobiti na veličini, a uz to i obezbediti svojoj deci dozu privatnosti.

***
Bonus video:

***
Bonus video: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram