FOTO Stanovi u Beogradu na vodi uopšte nisu „besni“ kao što smo mislili

stan beograd na vodi
Ilustracija, Foto: Tamara Marković/Nova.rs

Znate li kako izgledaju unutra?

Pronašli smo nekoliko fotografija stanova u Beogradu na vodi.

Zamišljali smo ipak nešto dosta bolje s obzirom na cene ovih nekretnina.

Ako maštate o prostranim svetlim sobama, velikim prozorima, đakuzijima, možda ste ipak omašili. Na ovim slikama se vidi da su stanovi vrlo lepi, ali nešto ne možemo da nađemo razliku između njih i između novog renoviranog stana neke druge zgrade.

Ono što ih definitivno izdvaja je nepristupačnost običnom čoveku. Kad je enterijer u pitanju, procenite sami…

Sve stanove odlikuju velike spavaće sobe sa ugradnim plakarima, a dnevna soba je često spojena sa kuhinjom kako je to slučaj u većini moderne gradnje.

Od materijala preovlađuju metal i staklo, a tu je i dobra rasveta koja je raspoređena celom dužinom stana, preko ugradnih svetiljki do velikih glomaznih lustera.

*

Inače, o životu u Beogradu na vodi je za Nova.rs pričala jedna mlada žena koja nam je rekla da se ne razlikuje mnogo od onog u bilo kom drugom novom beogradskom naselju. Kad je kvalitet stanova u pitanju, naša sagovornica, koja je htela da ostane anonimna, je rekla da je sve bilo urađeno kako im je bilo i obećano.

„Bilo je određenih popravki po zgradi ali to je nesmetano završavano. Održavanje se naravno plaća, ali to nije ništa novo ili neuobičajeno jer je prisutno u svakom novijem naselju ili novoj zgradi, pa čak i u starim koliko znam“, rekla je.

***

Bonus video: Boemski salonac u kojem je uhvaćen stari duh Zemuna

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram