Finansijski feng šui: Stavite sat na ovo mesto i novac će se lepiti za vaš novčanik

Foto: Shutterstock

Moćan talisman finansijskog blagostanja.

Feng šui stručnjaci tvrde da se „novčani talisman“ može napraviti od skoro svakog predmeta, a posebno od onih s kojima često „komunicirate“. Kućni satovi su, prema njihovim rečima, moćan talisman finansijskog blagostanja, a samo na određenim mestima u kući privlače energiju novca.

Dakle, ako kačite sat na južni zid kuće ili stana obezbedićete sebi brzi rast u karijeri, povećanje plate, naklonost nadređenih i poslovni uspeh. Ako sat postavite u zapadnom delu stana, donećete inspiraciju, kreativni energiju i kao rezultat, puno sreće u poslu. Na severnom zidu, sat će pomoći vlasnicima da upoznaju svoju ljubav ili vrate porodično blagostanje u kuću. Sat koji visi na istočnoj strani kuće poboljšaće zdravlje svih ukućana.

Annebel van den heuvel / Alamy / Alamy / Profimedia

Međutim, pored ovih jednostavnih pravila, važno je poštovati još jedno: bitno je da vam se sat zaista dopada. Zato, nikada ne žurite kada birate sat kojim planirate da obogatite i ulepšate svoj dom. Kupite samo onaj koji se savršeno uklapa u unutrašnjost vašeg doma. Ako ste dobili sat na poklon od osoba koje vam nisu bliske, najbolje je da ga odnesete na posao ili ih jednostavno prodate.

Strogo je zabranjeno držati pokvarene satove u kući. Veruje se da će vaš poslovni i emotivni život stati zajedno sa njima. Štaviše, tako će biti sve dok se ne rešite neispravnog sata, piše Lepa i srećna.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram