Detalji zbog kojih je stan u Bruklinu savršena inspiracija za uređenje enterijera

uređenje enterijera
Ilustracija; Foto: Pavel Iukhimetc / Alamy / Alamy / Profimedia

Zaljubićete se na prvi pogled.

Vlasica stana Tara je digitalna kreatorka i popularna Instagram devojka, koja je svoj apartman u potpunosti preuredila tako da on sada predstavlja vizuelni prikaz minimalističkog enterijera, s mnoštvom kul eklektičnih detalja. Zato ne čudi da je projekat, u kojem je bila doslovno sama svoj majstor, odlučila da nazove A Brooklyn loft story.

Kako loft kultura nalaže, ovaj stan u Bruklinu u potpunosti je open space concept u kojem su kuhinja, trpezarija, spavaća i dnevna soba smeštene u jednu veliku prostoriju, piše journal.hr.

Bela boja dominira celim stanom, od zidova i poda, do zavesa i ormara, a upravo odabirom ove boje u kombinaciji s prozorima duž celog zida postignut je savršen minimalistički sklad i osećaj pročišćenog prostora. Kao kontrast, preko puta bračnog kreveta smeštena je sofa, koja zajedno s pažljivo odabranim detaljima poput postera, vintage stolica, dizajnerskih komada i fenomenalnih ulova s buvljaka daju ovom prostoru jedinstven šmek.

Posebni detalji

A Brooklyn loft story obiluje uradi sam momentima, a favorit je definitivno polica za knjige, kao i beli zid od cigle. Pored belih, stanom se provlače crni detalji koji mu daju musculine touch i stvaraju osećaj moćnog arhitektonskog prostora.

From scratch to Brooklyn loft story, ovaj njujorški loft bez sumnje je ostvarenje enterijersko/američkog sna, a ukoliko ste i vi ljubitelji ovakve estetike i uskoro planirate put u Njujork, ovaj stan može postati vaš privremeni dom jer je odnedavno dostupan za iznajmljivanje na AirBnB-u.

*

BONUS VIDEO: Transformacija stana u centru Beograda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest