Ženu Serhija Ramosa kritikuju zbog stajlinga iz porodilišta

žena serhija ramosa
Foto: Profimedia

Nedavno je slavni fudbaler Serhio Ramos postao otac četvrti put. Njegova žena Pilar Rubio rodila je sina kom su dali ime Maksimo Adriano, a na izlasku iz porodilišta lepa Pilar je zapanjila mnoge.

„Mama i beba su odlično, ponosan sam na tebe, ljubavi. Volim te svim bićem“, poručio je tada fudbaler supruzi objavivši fotografiju koja je nastala odmah nakon porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on


Mnogi su već tada komentarisali kako Pilar u bolničkom krevetu izgleda čudesno i nestvarno lepo, a onda je još jednom privukla pažnju jer je bila doterana. Naime, par je odlučio da ovekoveči izlazak iz porodilišta, pa su se fotografisali sa svoja četiri sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on


I Pilar je opet bila u prvom planu. Odevena u cvetnu haljinu i s besprekornom frizurom i šminkom, izgledala je kao da je upravo sišla s modne piste.

Pročitajte još:

Ipak, ljudi su najviše komentarisali njene sandale na visoku petu koje je samouvereno nosila. Mnogima nikako nije bilo jasno zašto je ona na vrtoglavim potpeticama a tek što se porodila.

I tako su se po ko zna koji put izdvojili oni koji bi verovatno bili srećniji da su Pilar ili bilo koju drugu slavnu porodilju videli s masnom kosom, u nezgrapnoj odeći, s podočnjacima do kolena, pa im nije lako kad vide ovako nešto.

***


***


***


***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram