Mama objasnila postporođajnu stvarnost u dve fotografije

Foto: Facebook/The Unmumsy Mum

Blogerka je pokazala i lepu, i ne tako lepu stranu života nakon porođaja.

Sara Tarner je u dve fotografije prikazala ono što mnoge žene dožive nakon što postanu mame, prenosi „Miss mama“. Dok je vreme sa bebom prelepo i neprocenjivo, sa druge strane oporavak nosi sa sobom brojne neprijatnosti i teškoće.

Na prvoj fotografiji Sara grli svog novorođenog sina, dok na drugoj stoji naga u pelenama za odrasle, ponosno pokazavši kako zaista izgleda žensko telo nakon porođaja.

Looking back through pics of Wilf’s birth and these two are hands down my faves, for very different reasons ……

Posted by The Unmumsy Mum on Четвртак, 14. децембар 2017.

„Gledajući fotografije Vilfsovog rođenja, zaključila sam da su mi ove dve najdraže, zbog različitih razloga. Nakon što sam prvo pomislila kako ne mogu to da objavim, shvatila sam da zapravo pokazujem manje tela nego da sam objavila fotografiju u bikiniju, a uz to, fotografija savršeno prikazuje postporođajno razdoblje“, napisala je mama.

Još o porođaju:

Iako na fotografiji u pelenama za odrasle možda izgleda izmučeno i u bolovima, Sara kaže da je tada zapravo osećala euforiju.

Sarina objava je ubrzo postala viralna i ima preko hiljadu komentara.  Mnoge mame čestitale su joj na iskrenosti, a poruka je jasna: ne treba se stideti svog tela!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram