Tata je 350 sati radio ćerkinu sobu i rezultat je bajka

Beba i porodica 22. jun 202123:45 > 23. jun 2021 00:05
dečja soba
Foto:imgur.com/radamshome/privatna arhiva

Jedan tata izveo je magiju i sovoj ćerkic nparavio sobu iz bajke. Trebalo mu je 18 meseci da sve završi. Sada su klinci ljubomorni na povu sobu iz snova, a rdoitelji na tatine veštine.

Tata je, naime, napravio za svoju mezimicu čudesno drvo, doslovno kao iz bajke, na koje ona može da se penje do mile volje.

Ceo projekat je koštao 4.250 dolara, a trebalo mu je 350 sati, odnosno 18 meseci.

Da bi sve uradio kako treba, tata je potražio pomoć od mnogih majstora i stručnjaka kako bi sve izgledalo tako dobro, a i kako bi bilo bezbedno za njegovu ćerku.

„Moja ćerka je želela bajkovito drvo u svojoj sobi, na kom može da sedi i čita knjige, penje se na grane. Nisam bio siguran kako ću sve izvesti, pa sam inspiraciju potražio u Diznijevoj scenografiji. Iako je bilo teško, usput sam naučio mnogo toga. Ispalo je prilično dobro, a ona je tako srećna u svojoj novoj sobi“, kazao je ovaj ponosan tata koji je inače inženjer u industriji video-igara.

dečja soba
Foto:imgur.com/radamshome/privatna arhiva

On je na početku uradio bezbroj skica dok nije dobio koncept koji mu se dopao. Sve mu se isprva činilo previše strašno – veliko drvo sa velikom krošnjom, a naravno nikako nije želeo da uplaši svoju curicu.

dečja soba
Foto:imgur.com/radamshome/privatna arhiva

Na kraju je uspeo da nacrta savšen model, pa da uradi maketu. Onda je na red došao metalni kostur za drvo, zatim zičani okvir, popunjavanje posebnim materijalom i na kraju – boje.

I tako je bajka postala stvarnost.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram