Razlog zbog kojeg žene (tajno) skidaju burmu, a nije prevara

Zene otkrile zasto krisom skidaju burmu, burma
Foto:Shutterstock

Kada imaju nameru da prevare bračnog partnera, mnogi muškarci i žene skidaju venčani prsten kako bi sakrili da su u braku, ili da bi na taj način pokušali da olakšaju savest. To možda prividno može da "upali" na neko kratko vreme jer da bismo imali čistu savest jedino rešenje jeste da ne počinimo preljubu.

A prevara nije uvek razlog zašto čak i žene tajno skidaju venčani prsten. Ljudi iz celog sveta na aplikaciji Whisper su otkrili zašto skidaju burmu. Kod muškaraca preljuba jeste najčešći razlog zbog kojeg će skidanjem prstena sakriti da su u braku, ali kod žena je stvar malo drugačija.

Mnoge žene kažu da nikada ne bi prevarile svog muža, ali bez obzira na to u nekim situacijama ne libe se da skinu burmu. Kako su otkrile u svojim priznanjima, pripadnice lepšeg pola to rade i kada ih zaustavi policija pa žele da izbegnu dobijanje kazne za prekršaj.

Zene otkrile zasto krisom skidaju burmu, burma
Foto:Shutterstock

„Uz malo šarmiranja i bez venčanog prstena policija ženama lakše progleda kroz prste“, priznala je jedna korisnica aplikacije Whisper. Skidanje burme proverena je ženska taktika i onda kada žele da dobiju besplatno piće, ali i onda kada traže malo više, bezazleni flert, i dalje bez pomisli da bi prevarile supruga.

„Ponekad, kad moj muž nije u blizini, skinem venčani prsten i pustim muškarcima da mi se udvaraju jer mi to podiže ego. Iako, nikada, ali baš nikada ne bih prevarila muža“, otkrila je svoju malu tajnu druga korisnica Whispera, a prenosi Zadovoljna.hr.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram