Pogledajte prve fotke nove kraljevske bebe – princeze Marije od Srbije i primetićete jedan presladak detalj

princeza danica
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prve zvanične fotografije.

Princ-naslednik Filip Karađorđević i princeza Danica objavili su prve fotografije svoje novorođene ćerke princeze Marije od Srbije.

„Princ Filip i princeza Danica odlučili su da objave dve porodične fotografije sa svojom ćerkom princezom Marijom, 18 dana od njenog rođenja“, navodi se u saopštenju kabineta princa Filipa.

Fotografije su napravljene u stanu prinčevskog para na Vračaru, a napravila ih je fotografkinja Ana Marija Jovanović.

Foto: Кабинет Њ.К.В. Принца-Наследника Филипа

Na obe fotografije se vide princ-naslednik Filip i princeza Danica sa svoje dvoje dece, princom Stefanom (5) i novorođenom princezom Marijom. Na jednoj od fotografija sede u svom domu, a princeza Marija je u naručju svoje majke dok princ Filip u krilu drži njihovog Stefana. Pogledajte samo princezinu gustu i tamnu kosicu! Rodila se pre samo 18 dana, a već ima i frizuru!

Foto: Кабинет Њ.К.В. Принца-Наследника Филипа

Na drugoj fotografiji prinčevska porodica je u društvu svojih roditelja: majke princa Filipa, princeze Marije da Glorije od Orleana i Braganse, princeza od Brazila, vojvotkinje od Segorbe, grofica od Rivadavije i bivše princeza od Jugoslavije. Na fotografiji su takođe roditelji princeze Danice, čuveni srpski slikar Milan Cile Marinković sa suprugom Bebom Marinković.

Princ-naslednik Filip i princeza Danica bili su u velikoj meri skriveni od očiju javnosti nakon rođenja princeze Marije i današnje fotografije su prve na kojima se porodica vidi u javnosti zajedno sa svoje dvoje dece.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram