„Plašila sam se da sina ostavim sa bebisiterkom – i bila sam u pravu“

Foto: TikTok/Jma_

Čuvanje dece je ozbiljan zadatak.

Svi možemo da se složimo oko toga da je ostavljanje deteta prvi put nepoznatoj osobi na čuvanje izazovna situacija.

U to se uverila Danijela Mičel, koja je odlučila da izađe sa svojim suprugom prvi put posle nekoliko meseci. Kako ispričala na Tiktoku, desila se sasvim neočekivana stvar.

Danijela se te noći osećala vrlo uznemireno zbog činjenice da treba bebu da ostavi na čuvanje nepoznatoj osobi.  U viralnom TikTok videu podelila je sa svojim pratiocima kako je teklo to veče.

@the.researched.mom First time parent problems, I know, but seriously, is this okay? #fyp #foryou #foryoupage #babysitter #firsttimeparent #amioverreacting #isthisok ♬ original sound - Danielle Mitchell

Danijela je objasnila da je njoj i njenom mužu bilo jako teško da se rastanu od bebe, ali da ga je bebisiterka uspavala i uljuljkala u svojim rukama i oni su ubrzo otišli na večeru.

Međutim, nešto joj nije dalo mira i morala je da proveri sigurnosne kamere kada su stigli u restoran.

Otkrila je da je bebisiterka zaspala i to ju je veoma uplašilo, pa je rešila da joj pošalje poruku da pusti njihovog psa unutra, ali bebisiterka se nije pomerila sa kauča.

Danijela je nastavila da objašnjava u videu kako je počela da ludi – jer bi žena koju je unajmila trebalo da čuva njenog sina.

Zabrinuta majka je rekla: „Ja znam da on spava, ali on ima samo 10 meseci, nisam sigurna da li bi ga čula ako se probudi“.

Danijela je htela da bebisiterku stavi na test da proveri da li je bila budna, a kasnije je postavila pitanje svojim pratiocima: Da li je normalno da osoba koja čuva vaše dete zaspi dok to radi?

Normalno, komentari su počeli da se nižu i izgleda da je većina njih bila u saglasnosti s zabrinutom mamom.

***

Bonus video: Joga za zauzete mame 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram