Priča o najlepšim bliznakinjama na svetu – bajka ili horor?

najlepše bliznakinje na svetu
Foto: Clements Crew/Youtube

Dve devetogodišnje sestre uveliko imaju ugovore sa najpoznatijim američkim modnim agencijama, a pozirale su i za ozbiljne modne časopise. Danas za njih kažu da su najlepše bliznakinje na svetu, a njihova mama objašnjava kako se nosi sa kritikama da iskorišćava decu za sopstvenu promociju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)

Pročitajte još:

Devetogodišnje Ava Mariju i Leu Klements već nekoliko godina nezvanično nazivaju najlepšim bliznakinjama na svetu, a njihove objave na društvenim mrežama prati više od 1,8 miliona fanova. Njihova mama Žaki Klements kaže da, otkad su devojčice došle na svet, stalno sluša kako bi trebalo da postanu modeli. I taj dan je za njih došao brzo. Naime, kad je sestricama bilo tek šest meseci, roditelji su u njihovo ime potpisali ugovor s jednom modnom agencijom. Ipak, svet glamura im se u početku zamerio, pa su odlučili da s karijerom za svoju decu ipak pričekaju – do njihove sedme godine.

„Kad su napunile sedam godina, pitala sam ih šta misle o tome i oduševile su se, jedva su čekale da počne neko snimanje“, ispričala je Žaki, koja je 2017. lepim sestrama otvorila i Instagram profil.

Nije trebalo dugo da jednojajčane bliznakinje iz Kalifornije očaraju mnoge svojim fotografijama, pa su na društvenim mrežama i dobile titulu najlepših bliznakinja na svetu.

Devojčicama se nedavno na snimanju kampanje za jedan modni brend pridružila i mama, pa je na Instagramu podelila nekoliko fotografija sa svojim ćerkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)


„Obožavamo naše nove personalizovane, super mekane i udobne ogrtače“, napisala je ona uz fotografiju sebe i devojčica u roze kućnim ogrtačima.

Mada njen post nije označen kao ‘promo’ ili ‘plaćeni oglas’, The Sun piše da su Žaki ubrzo napali drugi roditelji, zamerajući joj što curice koristi za sopstvenu promociju i zaradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)


Naime, devetogodišnjakinje već odavno imaju ugovore sa vrlo poznatim američkim modnim agencijama poput LA Models, Eris Talent Agency i God & Beauty, a pozirale su i za ozbiljne modne časopise kao što su La Petite Magazine, Petite Adele clothing, VÉG-A-PORTÉR, Airfish La Petite Magazine i Airfish.

„Prošla godina je zaista bila zabavna i uzbudljiva za Avu i Leu“, rekla je Žaki ranije ove godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)


„Iskusile su privatni šoping, dobile mnogo odeće od poznatih brendova iz celog sveta i fotografisale se s obožavaocima“, pohvalila se mama.

Inače, ona na kritike uvek odgovara s tvrdnjom da ‘njih dve u tome uživaju’.

„Čim vide da deca mnogo rade, mnogi pretpostave da roditelji tako zarađuju, ali to nije uvek slučaj“, rekla je i pohvalila se kako ‘u njihovom slučaju ona i suprug još uvek više troše na izdržavanje svoje dece više nego što one zarade’.

„Novac koji mi kao roditelji sada izdvajamo da decu podržimo u nečemu što vole, omogućiće im da sutra sami zarade novac za fakultet, auto ili kuću“, objasnila je Žaki plastično i poručila:

„Ako malo razmislite, to ipak nije tako glupo…“

Međutim, kakve će posledice ovoliko izlaganje dece u njihovom najranjivije periodu odrastanja ostaviti na njihove ličnosti, teško da može sad da se prognozira. Činjenica je jedino da će biti trajne. A to već ni malo ne zvuči kao bajka.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram