Najgora žena na svetu: Lagala da ima rak da bi se udala

Foto: Društvene mreže

Šta biste vi bili spremni da uradite da biste ostvarili neki cilj? Štagod da je odgovor, ženu iz ove priče ćete teško nadmašiti.

Toni Standen (29) je slagala da ima rak i izvela je čitavu predstavu oko svoje izmišljene priče da bi joj prijateljice iz sažaljenja izfinansirale venčanje od 9.300 evra, zbog čega je kasnije osuđena na kaznu zatvora od pet meseci.

Ona je izmislila da joj je postavljena dijagnoza kancera u terminalnoj fazi i da joj je ostalo dva meseca života.

Njene drugarice su napravile GoFundMe fond da bi joj finansijski pomogle da sa verenikom Džejmsom ima „venčanje kakvo zaslužuje“.

Pročitajte još:

Pošto je kasnije podignuta optužnica, ona je priznala krivicu za prevaru i osim zatvorske kazne će morati da vrati 2.200 evra donacije koju joj je dao lokalni biznismen.

Sve je počelo kad je Toni 2015. rekla dvema drugaricama da ima terminalni vaginalni rak. Redovno ih je izveštavala o procesu lečenja i to toliko detaljno da nikom nije palo na pamet da posumnja u bilo šta. Obrijala je i glavu jer je navodno odlazila na hemoterapije, a fotografije bez kose je objavljivala i na društvenim mrežama.

Prijateljicama je plasirala i priču da ima želju da joj otac, koji je umirao od kancera, bude na svadbi. One su započele prikupljanje novca onlajn i prikupile su 9.300 evra.

Venčanje se odigralo kad joj je otac već preminuo, ali je na proslavi emitovan video koji je snimio u čast ćerke.

Toni i Džejms su posle toga otputovali na medeni mesec u Tursku, a imali su još jedan odmor na kom su posetili Nemačku, Austriju, Mađarsku, Češku i Italiju.

Sumnje su počele ubrzo posle venčanja, a na kraju Toni je u telefonskom razgovoru priznala šta je uradila, što su drugarice snimile.

Onda im je poslala i poruku u kojoj piše da joj je žao zbog svega, da joj je neprijatno i slomljeno joj je srce zbog čega se bori sama sa sobom.

„Toliko toga želim da kažem ali ne znam odakle da počnem. U ovom trenutku ne znam da li ćemo se Džim i ja razvesti, neću ga kriviti ako zatraži razvod, ne okrivljujem ni vas ako je ovo kraj, potpuno ću razumeti i nekako pokušati da preguram“, napisala je.

Tokom suđenja je otkriveno da je Toni tokom lažne bolesti čak davala i intervjue lokalnim medijima ne bi li izazvala javno sažaljenje i izvukla više novca.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram