Megan i Hari odgajaju decu skroz suprotno Kejt i Vilijamu – ove slike su dokaz

Kejt Midlton i princ Džordž
Foto: Ray Tang/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Jeste li ikada videli decu Kejt i Vilijama u ovakvom izdanju?"

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, iznenadili su prolaznike kada su se pojavili na proslavi Dana nezavisnosti 4. jula u Vajomingu. S njima je bio i njihov trogodišnji sinčić Arči.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, „DailyMail“ je naknadno objavio ekskluzivne fotografije na kojima je prikazano nikad opuštenije izdanje porodice. Naime, Megan i Hari baš poput „običnih smrtnika“ sede na pločniku i s mališanom posmatraju povorku.

Par je još ranije objavio i fotografiju božićne čestitke u sličnom opuštenom izdanju, što je dalo prirodniju sliku o njima kao porodici.

U međuvremenu, kraljevska stručnjakinja Danijela Elser rekla je da su Vilijam i Kejt vrlo različiti u odnosu na ovaj par kada je reč o načinu fotografisanja njihovo troje dece Šarlot, Džordža i Luisa.

Za razliku od vojvodske porodice Saseksa, fotografije dece porodice vojvode od Kembridža retko se objavljuju izvan zakazanih kraljevskih događaja.

Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

U to spadaju i pažljivo odabrane fotografije objavljene s privatnih porodičnih događaja, što ukazuje na pažljiv pristup predstavljanju mladih članova kraljevske porodice.

Elser je rekla da same fotografije kao takve nisu upadljive, ali pokazuju značajan kontrast.

Napisala je u „New Zealand Heraldu“: „Fotografije same po sebi nisu ništa neverovatno. Jako sladak dečačić s lizalicom dok gleda paradu, Megan ležerno, ali ‘chic’ obučena, a Hari u svom uobičajenom ‘bradatom’ izdanju. Ali ovde je značajno to što su takve fotografije uopšte napravljene.“

Foto: Ray Tang/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Zapitajte se: jeste li ikada videli slične fotografije Vilijama i Kejt, odnosno dece vojvode i vojvotkinje od Kembridža?“

Osim toga, poznato je da Megan i Hari koji žive u Kaliforniji jako čuvaju svoju privatnost i retko se pojavljuju u javnosti, naročito s decom.

Foto: Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovog puta su napravili izuzetak, a strani mediji pišu da ih ljudi isprva na ulici nisu ni prepoznali koliko se nisu isticali od ostalih, ali i da su bili ugodno iznenađeni njihovom pristupačnošću.

Bonus video: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram