Deca Vilijama i Kejt izblamirala kraljicu Elizabetu na proslavi jubileja

Foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Niko nije gledao u kraljicu.

U Londonu je počela proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete II, a ovaj događaj pomno prati ceo svet.

I iako smo mogli da očekujemo eksploziju kraljevskih toaleta, šešira i boja, društvenim mrežama ipak kruži neka malo drugačija fotografija koja je za kratko vreme postala viralna, a glavni glumci na njoj su deca Vilijama i Kejt Midlton, prinčevi Džordž i Luis i princeza Šarlot.

Oni svi su sa Bakingemske palate pozdravljali građane koji su se okupili da proslave kraljičin jubilej, a dečija reakcija koja je nastala dok su posmatrali okupljene ljude je postala popularna i tako ih dovela u prvi plan zbivanja.

Mnogi komentari na ovu fotografiju sugerišu da se ovako ponašaju pripadnici kraljevske porodice kad se susretnu sa običnim narodom, a mnogo njih je komentarisalo i da deca u stvari gledaju na ljude sa visine.

Međutim, pre će biti da su ipak oni suviše mali kako bi shvatili šta se to sve dešava oko njih i kako bi ispratili sva pravila za ponašanje u javnosti koja moraju da poštuju kao članovi kraljevske porodice.

U svakom slučaju, pretopostavljamo da će Šarlotina grimasa sigurno zauzeti neko kultno mesto u popularnoj kulturi i da će se ovaj događaj koji je skroz zasenio kraljicu Elizabetu II dugo prepričavati kao zabavna anegdota.

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram