Mede s Gardoša završile su na najboljem mogućem mestu

Foto. Instagram/cafeteriagardos

Juče je zbog prevelikih gužvi kafeterija na Gardošu iz svoje baštice skinula mede koje su postale senzacija za fotogenične ljude s Instagrama koji jure savršen kadar. Saznali smo gde su igračke završile i vest ne može biti lepša.

„Bile su baš velike gužve, pa smo skinuli medvede, ostavili smo ih samo par, a ostale smo donirali“, rekli su nam juče u kafateriji na Gardošu.

Donirane mede su završile na aukciji u Fejsbuk grupi „Licitiraj za život“, a sav novac će ići za lečenje male Anike Manić.

Anika Manić iz Gornjeg Milanovca boluje od spinalne muskulatorne atrofije i na žalost, njeno stanje se pogoršava sve više kako vreme odmiče. Disanje i gutanje su sve slabiji, u životu je održavaju aparati i svaki dan je borba za njen život. Njena porodica polaže sve nade u injekciju Zolgensma, a za lečenje i terapiju u inostranstvu treba spremiti 2,1 miliona evra. Cela Srbija se uključila u humanu akciju, a Miloš Mijailović je objavio da će za Aniku donirati svoju kuću u centru Rudnika.

Pročitajte još:

Na grupi „Licitiraj za život“ osvanula je sledeća objava:

„Drugari, sigurno ste čuli za čuvene mede Cafeteria Gardoš i haos koji je nastao usled želje da se mnogi slikaju sa medama.

Ovih dana internetom kruže slike kafeterije na Gardošu ispred koje se ljudi masovno okupljaju da bi se fotografisali sa prazničnom dekoracijom na fasadi. Priča kao i mnoge kod nas nije, nažalost, imala srećan kraj.

Mede su skinute zbog gužvi i trenutne situacije sa virusom koji vlada.

A znate gde su sad mede???

Pa na licitaciji!!!

Da, dobro ste pročitali, vlasnik je rado pristao da deo medveda idu na licitaciju.

Meda može biti vaš, možete ga pokloniti dragoj osobi, ukrasiti praznični ambijent u kući, kancelariji, gde god izaberete.

Ovo je licitacija za gosp. Medu

Dok vi licitirate, on vas čeka u cafeteriji da dođete po njega i popijete kafu na miru u divnom ambijentu. Medi vi plaćate kafu ili čaj, šta već želi a zatim ga vodite u drugi dom.

Ovaj meda ide za Aniku jer je danas saopšteno znate već šta, pratite objave, sigurna sam.

Mnogo treba ali možemo mi to, uspećemo.

Početna cena 3.333 dinara“, piše u objavi. Meda je do objavljivanja ovog teksta dostigao cenu od 15.551 dinar. Uključite se.

Kako možete da pomognete Aniki

Slanjem SMS poruke: 858 na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišemo human 858 i pošaljemo na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732571-65

Uplatom na devizni račun: 160600000073290242

IBAN: RS35160600000073290242

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram