MamaSOS: Nova telefonska linija za podršku mamama

podrška majkama
Foto: IAN HOOTON / Sciencephoto / Profimedia

Centar za mame, organizacija koja se već skoro deceniju zalaže za prava mama, najavljuje pokretanje telefonske linije za podršku mamama - MamaSOS.

Telefonska linija počinje sa radom krajem ove godine i biće dostupna svakim radnim danom majkama iz cele zemlje. Pozivanjem ove linije, mame će imati priliku da razgovaraju sa nekim ko će ih saslušati i razumeti. MamaSOS će u svakom trenutku, svakoj mami u Srbiji omogućiti da sa nekim porazgovara o tome kako se oseća, da podeli svoje brige, nedoumice i probleme.

Centar za mame poziva zainteresovane žene svih godina da se jave i volontiraju u radu linije. Volonterke su potrebne za telefonski razgovor sa mamama iz sedišta MamaSOS telefonske linije koje će se nalaziti u prostorijama u centru Beograda. Svaka volonterka koja bude izabrana proći će trening gde će steći veštine neophodne za volontiranje na telefonskoj liniji i za pružanje prve pomoći svakoj mami koja se suočava sa izazovom.

Ukoliko volite da razgovarate, umete da saslušate, imate potrebu i želju da nekome pomognete i spremni ste da doprinesete našoj zajedničkoj borbi za dobrobit svih mama, prijavite se putem sajta Centra za mame na adresi www.centarzamame.rs.

Kada je mami bolje i dobro, svima nam je.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: DAN MAJKE TROJKI