Mama koju su razapeli jer je otrčala u WC

Foto: Shutterstock

Neimenovana majka iz Velike Britanije šokirala je mnoge članove foruma na portalu roditelja Mumsnet kada je iskreno napisala da mora u toalet tako očajno da je ostavila trogodišnju ćerku samu u parku. Napisala je da je njena devojčica veoma nezavisno dete i da je sama samo dva minuta.

Iz njene priče zaključuje se da je i njeno dete prilično nevaljalo, a ona kao majka previše popustljiva. Njih dve su zapravo zajedno otišle ​​u javni toalet u parku, ali je devojčica  ignorisala majčin zahtev da je sačeka dok ona ode u toalet. Sama je istrčala napolje i otišla da se igra u parku, piše 24sata.hr.

„Rekao sam joj da me čeka, a ona je odgovorila: ‘Ne’ i otrčala. Govorila mi je da ide na tobogan. Već smo bile tamo pa je znala gde je. Morala sam u toalet, pa sam se dva minuta igrala u parku bez nadzora“ napisala je i pitala druge roditelje šta bi oni uradili na njenom mestu.

Naravno, nije prošlo dugo i počeli su da je kritikuju, nazivajući je lošom majkom i optužujući je da je svoje dete dovela u opasnu situaciju. Evo nekih komentara:

„Nikada to ne bih učinio. Treba samo trenutak da neko zgrabi dete“.

„Otmice se događaju vrlo brzo, a osim toga, mogla je da padne s visokog tobogana ili otrčati negde gde više ne možete da je pronađete“.

„Nije trebao da je ostaviš samu. Mora da nauči da ne može da pobegne kad joj kažete da ostane s vama. Drugi put je povedi sa sobom u kupatilo i zaključaj vrata“.

„Gospode Bože, nikad! Nije stvar u tome koliko se oseća prijatno u okolini ili u onome što radi, problem je u ološu koji vreba decu“.

„Ti si joj roditelj, ima samo tri godine. NIKADA je ne smete da je pustite pustiti da ode, a ne da slušate i radite ono što želi“.

Bilo je i roditelja koji su imali više razumevanja:

„Sto puta sam sa sinom išao istim putem. Svaki put bi zastao i čekao da dođem kako bismo zajedno prešli ulicu. Ali jednom nije stao, već je samo prešao biciklom preko puta. Imali smo sreću da je sve prošlo dobro“.

„Pobegao je od mene, a ja sam potrčala za njim i vrištala. Kasnije sam ga pitala zašto je to uradio, a on mi je odgovorio da je ‘zaboravio mamu’. To nikada neću zaboraviti, ne možete verovati mališanima čak i kad su vrlo razumni, oni su još uvek samo deca“, prenosi Daily Mail.